22-åring skulle ta førerprøve - kort tid før oppkjøringen tar saken en uventet vending

13/08/2023 05:30

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dagen ble ikke som han hadde håpet.

Noen ganger går det ikke som man forventer, og det skal sies at dette var tilfellet for en ung mann som prøvde å ta førerkortet.

I Sønderborg, Danmark måtte en 22 år gammel mann avlegge førerprøven onsdag, for skjebnen ville ikke at han skulle ta førerkort denne dagen. Unggutten var uheldig, men alle andre hadde flaks.

22-åringen hadde møtt opp til førerprøven med nødvendige teoripapirer, men det som lå skjult blant papirene endte med å koste den unge mannen dyrt. Dette skriver JydskeVestkysten.

Kjørelæreren så på den unge mannens papirer før han måtte kjøre av gårde, og det var da en liten pose med litt hvitt pulver ramlet ut blant papirene.

Og det ble fort klart at den unge mannen ikke hadde rent mel i posen.

Den mistenkelige posen fikk kjørelæreren til å kontakte politiet, som senere kunne slå fast at posen inneholdt 0,6 gram kokain, hvorfor 22-åringen naturlig nok ikke fikk gjennomføre førerprøven denne dagen.

Samtidig ble den unge mannen testet for kokain i blodet, og det viste seg at han var positiv for kokain. Drømmene om førerkort ble dermed utsatt, og det vil trolig ta noe tid før mannen lovlig kan kjøre bil.

I stedet for førerkort ble han imidlertid siktet for brudd på loven om euforiserende stoffer.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.