28-åringen tjener 10 millioner i året på OnlyFans: Du vil bli rørt av hva hun bruker pengene på

04/08/2023 15:30

Sofie

Viralt
Foto: Instagram / Ladbible
Foto: Instagram / Ladbible
En 28 år gammel har valgt å bruke sine hardt opptjente penger på en spesielt god sak.

'Voksennettstedet' OnlyFans, hvor brukere kan betale for å se erotiske bilder og videoer, har vokst enormt de siste årene.

Stadig flere oppretter en bruker i håp om å tjene penger, og det skal sies at noen virkelig klarer dette.

Britiske Rebecca Goodwin tjener også stort på kroppen sin på OnlyFans.

Faktisk, ifølge Ladbible, tjener den 28 år gamle briten rundt 100 000 pund (1 300 000 kroner) i måneden på å selge nakenbilder og pornovideoer på OnlyFans, og selv om de fleste 28-åringer sannsynligvis ville brukt den store lønnsslippen på ferier, god mat og dyre biler, Goodwin bruker pengene på noe helt annet.

Hun har valgt at de skal komme familier med økonomiske problemer til gode.

Derfor har den storhjertede briten og alenemoren valgt å sette i gang et prosjekt der planen er at hun skal eie minst åtte eiendommer, som hun ønsker å leie ut billig til trengende familier.

Planen min er å kjøpe åtte eiendommer og leie dem ut til lavinntektsfamilier," skrev hun i et innlegg på Twitter.

Og prisen er virkelig i den "overkommelige" enden. For eksempel leier hun ut et fullt møblert 3-etasjes hus med fire rom, tre bad og to parkeringsplasser for 8300 NOK i måneden.

"Jeg tjener nok penger på OnlyFans. Jeg har ikke noe boliglån, så leieinntektene er 100 prosent fortjeneste [...]. Dette er en sidebedrift som barna mine kan arve," forklarte hun og utdypet:

"Jeg gjør det ikke for å tjene mer penger. Jeg gjør det for å investere i barnas fremtid."

Goodwin er alenemor, og før suksessen hennes på OnlyFans ble hun og barna hennes tvunget til å leve på såkalte 'matkuponger' fordi de ikke hadde råd til mat.

"Jeg startet OnlyFans fordi jeg var desperat, og jeg endte opp med å tjene mye mer enn 8.500 kroner de første 10 dagene. Det var galskap," har hun tidligere uttalt og utdypet:

"Jeg hadde aldri tjent så mye på en måned før."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.