29 år gammel kvinne går viralt etter et imponerende vekttap: I dag er hun ugjenkjennelig

24/05/2024 23:34

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En 29 år gammel kvinne har blitt viralt etter å ha avslørt sitt imponerende vekttap, som har fått henne til å se ut som en helt ny kvinne.

En 29 år gammel kvinne fra Australia har gått viralt på sosiale medier etter å ha delt sin utrolige transformasjon. Før 30-årsdagen din har hun lyktes i å gå ned mer enn halvparten av kroppsvekten.

Ifølge Newsweek har kvinnen selv delt videoen sin på TikTok, der hun går under brukernavnet @girlcalledcatie.

I videoen viser hun kroppen sin før hun startet vekttapet. I siste del av videoen avslører hun hvordan hun ser ut etter å ha gått ned 62 kg. I forbindelse med vektnedgangen har hun gjennomgått en gastric bypass.

«Jeg sa farvel til 62 kg og hei til et nytt kapittel i livet mitt,» skrev hun under bildeteksten til videoen, og fulgte den opp med: «Jeg har en følelse av at 30-årene mine kommer til å bli mitt beste tiår til nå.»

Hun har avslørt for sine følgere at hun har gått ned 62 kg over en periode på 15 måneder. I tillegg har hun også fortalt at hun planlegger å få utført en ny operasjon for å fjerne løs hud.

En gastric bypass, som den 29 år gamle kvinnen har fått utført, er en operasjon som fjerner en stor del av pasientens mage. Det tilbys personer som er alvorlig overvektige, slik at de kan oppnå effektivt vekttap.

En slik operasjon fjerner omtrent 80 prosent av pasientens mage. En rørformet del av magen er igjen, størrelsen og formen til en banan. I gjennomsnitt mister pasienter mellom 25 og 30 prosent av kroppsvekten i løpet av ett til to år.

Noen tar opp igjen noe av vekten, men det gjennomsnittlige vekttapet på 25-30 prosent opprettholdes i fem år. Videoen av den australske kvinnen endte opp med å gå viralt på sosiale medier der den har blitt sett av mennesker over hele verden.

I løpet av kort tid hadde videoen fått over 650 000 visninger og nesten 50 000 likes på TikTok.

I kommentarfeltet er det flere som har gitt uttrykk for at de er imponert over hennes store vekttap. "Utrolig. Som en i 40-årene kan jeg si at 30-årene dine definitivt vil være ditt beste tiår.

Nyt det," skrev en bruker. "Du er fantastisk. Dette er videoene jeg vil se. Ikke 20 åringer som aldri har vært overvektige. Det er du," skrev en annen.

"Wow! Stor respekt til deg for all disiplinen bak," kommenterte en tredje.

"Du ser bra ut i begge (videoer, red.). Jeg er glad du er glad og frisk," skrev en fjerde.

Andre ga uttrykk for at det var inspirerende å se hva hun hadde klart å gjøre. "Fantastisk! Godt gjort! Det er så inspirerende," skrev en bruker.

"Hvis dette ikke motiverer folk, vet jeg ikke hva annet som vil," kommenterte en annen. "Det er det jeg kaller hardt arbeid og iherdig innsats. Bra for deg! Fortsett med det," fortsatte en tredje.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.