3-åring ville ha Hello-Kitty bamse: Måtte reddes av politiet

08/02/2024 17:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Queensland Police/X
Foto: Queensland Police/X
Gutten klatret opp for å hente en Hello-Kitty-bamse.

Klomaskiner, som ofte finnes i arekader og kjøpesentre, er et evig blikkfang for barn som forhåpentligvis kikker gjennom glasset på de vakre bamsene på den andre siden.

Mange har prøvd maskinen, både lønnsomt og uten å lykkes. Men denne gutten tok det til neste nivå i jakten på prisen.

Gutten klatret inn i maskinen. Og dette betydde at det lokale politiet, i en noe annen samtale, måtte gripe inn for å redde en 3 år gammel gutt fra en uvanlig situasjon. Den 3 år gamle gutten, Ethan, hadde klatret inn i en leketøyklomaskin i et forsøk på å fange et Hello Kitty-leketøy.

Den uvanlige redningsaksjonen fant sted i et kjøpesenter i Capalaba, Australia, hvor offiserer måtte tenke kreativt for å frigjøre Ethan. Videoopptak fra hendelsen viser at gutten sitter komfortabelt blant lekene i maskinen mens foreldrene og betjentene diskuterer en trygg måte å få ham ut på.

Ethan, som tydelig var i sitt ess, virket uberørt av oppmerksomheten rundt ham. Queensland Polices humoristiske kommentar til X, "Ethan and the Police: 1 Claw Machine: 0", gjenspeiler den lyse tonen episoden til slutt tok, til tross for det potensielle alvoret.

I prosessen med å redde Ethan, oppdaget politiet at maskinen var laget av glass. Dette førte til en tett koordinert innsats der Ethans far, Timothy Hopper, ble bedt om å lede sønnen mot et trygt hjørne av maskinen. Etter en kort planlegging knuste en offiser glasset, og Ethan ble raskt og trygt gjenforent med foreldrene sine.

Hendelsen, som varte mellom 10 og 15 minutter, brakte smil til ansiktene til offiserene som var til stede. Seniorkonstabel Stuart Power bemerket: «Da vi fikk telefonen, var det et smil i bilen. Begge som fedre tenkte på hva guttene våre skulle gjøre.

Timothy Hopper forklarte at Ethan har en forkjærlighet for klomaskiner og så en mulighet i det øyeblikket han åpnet klaffen.

"Han var kongen på fjellet," sa Hopper.

Foto: Queensland Police/X