30-årig mann har skiftet etternavnet etter bryllupet - nå får han dødstrusler

22/01/2018 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Grant Phillips får dødstrusler etter å ha tatt konas etternavn.
Grant Phillips får dødstrusler etter å ha tatt konas etternavn.
En 30-årig mann var raskt til å ta konas etternavn etter vielsen. Men det viste seg å være en kontroversiell beslutning.

Grant Phillips fra Sydney i Australia var lykkelig da han ble gift med drømmedama i november i fjor. Men det ble raskt skår i gleden.

Etter han bekjente på sosiale medier at han hadde tatt konas etternavn etter vielsen, begynte det plutselig å tikke inn voldsomme trusler fra hele verden, skriver Daily Mail

- Hva slags mann tar konas etternavn, skrev en mann på Facebook.

- Jeg håper at du og den hora av en kone du har dør i en bilulykke, slik at genene deres ikke blir videreført, skrev en annen.

Grant Phillips har dessuten delt følgende trussel på Instagram:

De mange grove ordene kommer både fra Australia, Brasil, Storbritannia, USA og New Zealand. Grant Phillips, som før hadde etternavnet Davis, sier at han har vondt av de menneskene som skriver de hatefulle meldingene til ham.

Han kaller de for konservative og bondske. 

- Jeg har bare vondt av disse menneskene som føler at blir nødt til å oppsøke meg og etterlate stygge kommentarer på sosiale medier, sier Grant Phillips til Daily Mail Australia.

- Det jeg har et problem med, er at folk tror at har en rett til å be meg om å begå selvmord og forteller meg at de håper at jeg dør i en ulykke og at de ønsker at kona mi tar abort.

Grant Phillips tilføyer at alle de hatefulle meldingene han har mottatt kommer fra menn.

Han og kona Jade Phillips bestemte et år før bryllupet at de ville snu på tradisjonene og la Grant skifte etternavn i stedet for Jade. Det valgte de fordi Jade Phillips ikke har brødre som kan føre etternavnet hennes videre. 

Da Grant Phillips i desember skrev på Facbook at han hadde tatt konas etternavn, begynte de grove og hatefulle meldingene helt uventet og veldig overraskende å fylle opp innboksen hans.  

En person skrev: 'denne fyren må ha blitt voldtatt av faren sin siden han vil endre etternavn'. 

Jade og Grant Phillips møtte hverandre for 10 år siden da de studerte og jobbet i samme videobutikk. De ble forlovet i begynnelsen av 2016 og bestemte seg kort tid etter for at Grant skulle ta Jades etternavn.

- Faren min har vært en stor støtte. Han elsker kona mi og familien hennes. Ingen i familien min har hatt noe problemer med dette, sier Grant Phillips til Daily Mail Australia, og tilføyer at beslutningen ikke har noe å gjøre med at paret vil sende ut et kjønnspolitisk signal.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.