30-årige Paula går aldri ut på byen: 'Alenemødre fortjener ikke en bytur med venninner'

30/07/2016 16:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Paula Winchester, privat
Foto: Paula Winchester, privat
Det er direkte dårlig foreldreskap å dra på en bytur, hvis man er foreldre til små barn, mener moren.

Det er skammelig, halvhjertet foreldreskap. Slik snakker briten Paula Winchester om de foreldrene som tillater seg å ta en bytur med venner, eller på annen måte gå ut om kvelden.

Paula har ifølge Metro selv en datter, Leah, på fire år, og hun tar foreldrerollen veldig seriøst. For henne handler det grunnleggende om at man skal stå ved valget sitt når man først har fått barn, og dermed akseptere at man ikke bare kan dra ut på byen eller være fyllesyk, når man har ansvaret for et barn:

- Unge mødre har tatt en beslutning om å gi opp en del av sin frihet for å få et barn. Og når du har truffet den beslutningen, bør hele livet ditt dreie seg om barnet, sier hun til Metro.

Paula Winchester er ikke sammen med faren til datteren, og selv når datteren er hos faren sin, ser hun ikke sitt snitt til å ta en tur ut eller ha pause. Det er tvert imot bare datterens ”tid med pappa”.

Den 30-årige moren mener det er usikkert for barnet, urettferdig og egoistisk å være fyllesyk i dets nærvær. Derfor irriterer det henne at flere foreldre i hennes omgangskrets sier ja til muligheten for å dra ut på byen hvis de får en invitasjonen, enn å ta en tur i parken med henne og datteren.

- Alle har forskjellige holdninger til oppdragelse, men jeg synes virkelig ikke at single foreldre fortjener en kveld ute. Jeg har kun vært ute fem ganger de siste fire årene, men det er gått opp for meg at man skal være klar i hodet for å ta seg av barna sine, uttaler hun ifølge Metro.

 

Er du enig med Paula i at foreldre og spesielt single foreldre ikke burde gå ut på byen, hvis de har ansvaret for et barn – for eksempel etter en bytur?

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.