4 år gammel jente hevder hun kan snakke 7 språk flytende: Ingen kan tro sine ører når hun åpner munnen

25/09/2023 11:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Folk blir lamslått når jenta åpner munnen.

Selv om denne videoen som artikkelen handler om er flere år gammel, har den nylig blitt viral igjen, og den er definitivt verdt å se igjen.

En liten 4 år gammel jente har tatt internett med storm med sine ekstraordinære språkkunnskaper. Bella Devyatkina fra Russland er ikke noe vanlig barn.

Mens noen barn lærer å snakke raskt, tar det år for andre å komme i gang. Ved slutten av grunnskolen kan de fleste barn snakke mer enn ett språk, men vanligvis bare to eller tre.

Bella Devyatkina er imidlertid langt fra gjennomsnittlig, da hun nylig deltok i et russisk talentshow der hun fortalte dommerne at hun kunne snakke så mange som syv språk flytende.

I tillegg til morsmålet russisk, hevdet Bella å snakke engelsk, tysk, spansk, fransk, kinesisk og arabisk. For å teste evnene hennes, snakket representanter for alle seks språkene med henne og stilte henne spørsmål.

Det tok ikke lang tid før både dommerne og publikum gulpet og prikket ørene da det ble klart at Bella snakket sant.

Enda mer imponerende er det faktum at Bella Devyatkina ikke bare forstår syv språk, men kan også gjennomføre samtaler og diskusjoner med andre på scenen.

Man kan bare lure på hvor mange språk denne unge jenta vil mestre gjennom hele livet. Det er imidlertid klart at hennes språklige talent er noe helt spesielt, og at vi sannsynligvis vil høre mye mer av henne i fremtiden.

Nedenfor kan du se videoen som får deg til å bli munnlam:

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?