46 år gamle Jane oppdaget mannens forferdelige bedrag på bryllupsreisen deres - nå har hun tatt hevn

16/07/2023 21:30

Sofie

Viralt
Foto: Jane Tarren/Facebook
Foto: Jane Tarren/Facebook
Hun var hodestups forelsket. Men på bryllupsreisen oppdaget britiske Jane Tarren et skjult karaktertrekk hos mannen sin som fikk henne til å søke om skilsmisse umiddelbart.

Det holdt ikke i tykt og tynt. Da 46 år gamle Jane Tarren møtte 42 år gamle Michael Borg på nett i 2013, oppsto søt musikk mellom dem begge.

Jane Tarren, fra den britiske byen York, fløt på en rosa sky, og paret ble gift i en stor anlagt seremoni i fjor.

Men da de nygifte dro til Mexico på bryllupsreise, oppdaget hun en veldig stygg egenskap hos sin nye ektemann. Derfor har hun nå søkt om skilsmisse og lagt brudekjolen på Facebook, skriver The Sun.

"All min uflaks er fjernet ved å få kjolen renset etter at vi gikk fra hverandre. Kjolen er i perfekt stand i motsetning til mitt ekteskap," skriver Jane Tarren på Facebook, hvor hun har lagt kjolen ut for salg.

Paret giftet seg i mai i fjor, men romantikken stilnet veldig raskt etterpå, og på bryllupsreisen til solfylte Mexico var ektemannen ikke lenger interessert i Jane Tarren i det hele tatt.

"Da vi ankom var det mer som en begravelse. Det var ingen hengivenhet, ingen kjærlighet. En kveld så jeg ham snakke med to kvinner i baren og jeg visste at noe ikke stemte," sa Jane Tarren til The Sun.

Da paret kom hjem fra ferien, fant Jane Tarren ut at mannen hadde skrevet til en venn at han hadde giftet seg med en «tjukk kvinne» og at han ikke lenger elsket henne.

Nå selger Jane Tarren brudekjolen sin for cirka 1250 DKK for å få tilbake noen av pengene fra det bortkastede bryllupet. Men hun vil se fremover og ikke være bitter.