5 ting som gjør en mann vanvittig tiltrukket av deg

06/01/2018 13:30

Anniken Hauge

Viralt
Hvis du vil ha ham til å lengte etter deg, så er det kanskje hjelp å hente rett her.

Menn er ikke alltid så lette å bli kloke på.  Det ene øyeblikket kan han virke utrolig interessert, hvor han det neste tar avstand og bruker lang tid på å svare på meldingene dine.

Men hva i all verden skal du gjøre hvis du vil at denne deilige mannen skal lengte etter deg?

Underholdningssiden Yourtango har samlet en håndfull metoder, som skal gjøre at han blir helt vill etter deg.

1. Du har ditt eget liv.
Når det handler om kjærlighet og dating skal man aldri undervurdere hvor viktig det er at du har ditt eget liv. Ikke vær tilgjengelig døgnet rundt, men sørg for å ha egne interesser, pleie ditt eget nettverk og generelt bare gjøre ting uten ham. Han kommer til å respektere deg mer hvis du viser at du er selvstendig kvinne som ikke er avhengig av ham. Dessuden vil dere ha mye mer å snakke om hvis dere gjør ting hver for dere, og ikke sitter og holder hvernadre i hånden hver dag.

2. Du elsker først og fremst deg selv.
Det sies at man må elske seg selv før man kan elske andre. Det er ikke helt feil. For hvordan skal du kunne forvente at andre ser hvor herlig du er, hvis du ikke ser det selv engang? Det er derfor viktig at du lærer å bli glad i deg selv, før du kaster deg ut i et parforhold. 

3. Du er morsom å være sammen med.
Få ting i verden er så deilig som å le så mye at du får vondt i magen. Din utkårede kommer til å sette stor pris på at du kan få ham til å smile og le når dere tilbringer tid sammen. Da kommer han til å lengte etter å få mer av deg.

4. Du flørter og leker litt med ham.
En skal aldri undervurdere effekten av god gammeldags flørting, hvis man har sett seg ut en spesiell mann man gjerne vil få fått på. Når du flørter med ham, vil han anse deg som mer enn bare en kompis. Det er mange måter å flørte på – en av de enkleste er å være leken og ha et glimt i øyet.

5. Du er fantastisk i senga.
Det trenger faktisk ikke være veldig avansert. Trikset er først og fremst at du skal få ham til å lengte etter mer. På den måten unngår du at han tenker på sex med andre kvinner enn deg. Snakk litt dirty til han for å gjøre ham tent, bygg opp stemningen og få ham til å tenke på deg selv når du ikke er tilstede.

5 søte tegn på at han er helt vill etter deg, men ikke tør å si det​

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.