6 ting han sier hvis han virkelig elsker deg

27/12/2017 16:45

Anniken Hauge

Viralt
Hvis partneren din sier disse seks tingene til deg, så er det et tydelig tegn på at han er helt vill etter deg.

Det kan være vanskelig å snakke om følelser, og det er ikke alltid så lett å vite hvordan din bedre halvdel egentlig har det. 

Men selv om han ikke sier det til deg direkte, kan du kanskje allikevel bli klokere på følelsene hans ved å lytte til det han sier.

Yourtango har samlet en rekke ting som han sannsynligvis kun sier hvis han virkelig elsker deg.

1. Jeg synes ikke vi skal date andre.
Hvis relasjonen deres fortsatt er ganske ny og han gir uttrykk for at han ikke synes dere skal date andre, så burde ikke budskapet hans være til å misforstå. Han har ikke lyst til å dele deg med andre menn, samtidig som han selv ikke er interessert i andre kvinner. Hvis han ikke er oppriktig interessert i deg, ville han sannsynligvis holdt andre muligheter åpne.

2. Jeg vil at du skal møte familien min.
Dette er et rimelig sikkert tegn. Hvis han gjerne vil introdusere deg til familien og vennene – de viktigste menneskene i livet hans – så er han nok veldig seriøs. Han ønsker at du skal være en del av livet hans, og vil gjerne være sikker på at du nå også passer inn. 

3. Flytt sammen med meg.
Hvis han gjerne vil våkne ved siden av deg hver eneste morgen og lager plass til dine småting, så er det sikkert tegn på at han liker deg veldig godt. Han elsker å være sammen med deg, og kan rett og slett ikke få nok av selskapet ditt.

4. Når vi blir gift/får barn/blir gamle.
Dette er en god tommelfingerregel hvis du vil vite om han tar forholdet deres seriøst. Legg merke til om du er en del av planene når han snakker om fremtiden. Det behøver nødvendigvis ikke være på lang sikt, men kan også være snakk om neste nyttår, sommerferieplaner eller bursdagsfeiring. Hvis han snakker naturlig om ekteskap og barn, så er det i hvert fall ingen tvil om hvor han står. 

5. Han småerter deg.
Det kan være du tror at gutter bare ertet jenter de likte da dere gikk på barneskolen. Men dengang ei. Hvis han synes du er søt, vil han ofte småerte deg. Han vil gjerne høre deg le, og leken har derfor en flørtende undertone.

6. Jeg elsker deg.
Hvis han sier de tre små ordene, er det neppe noen som helst tvil om at du er hans utvalgte. For de fleste er ikke de ordene noe man bare kaster ut, men forbeholdt noen få mennesker. Så hvis han sirt at han elsker deg, bør du ikke være i tvil.

Emma ble unnfanget i 1992 - men hun er født først nå