7 år gamle Arthur fikk tatt et uskyldig bilde: Kort tid etter mistet han livet på en sjokkerende måte

10/08/2023 14:30

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På bildet ser det ut til at ingenting er galt.

En liten gutt smiler med tommelen i været på bildet, men bare noen minutter senere hadde tragedien skjedd.

Den syv år gamle gutten som heter Arthur lekte i noe som ser ut som sand mens han fikk tatt et helt uskyldig bilde. Dette er skrevet av B.T. via Daily Mail.

Men det var ikke sand den lille gutten hadde lekt i – det var kalkstein. Fra bildet ble tatt til Arthur ble erklært død i ambulanse på vei til sykehus, gikk det bare noen minutter.

Det viste seg at han var blitt forgiftet da han hadde inhalert partikler fra kalksteinspulveret, som hadde kostet ham livet.

Ifølge media utspant denne forferdelige tragedien seg torsdag. Arthur Emanuel Bitencourt er fra Brasil og den store haugen med kalksteinspulver hadde ligget i veikanten like ved hjemmet hans i den brasilianske byen Ipiranga.

Etter tragedien la Arthurs onkel, Romaldo, et innlegg på Facebook, hvor han delte bildet og beskrev situasjonen:

"Dette bildet var det siste og tatt noen minutter før hans tragiske død, forårsaket av å puste inn kalkstein mens han lekte... Minnene jeg vil ha om deg min kjærlighet vil alltid være de beste..."

Folk som jobber rundt kalksteinspulver til daglig bruker både masker, klær og annet utstyr som sørger for at slike tragedier ikke kan skje.