72-årig kvinne vasket katten sin i vaskemaskinen: Hun ble svært overrasket over resultatet da maskinen var ferdig

29/12/2017 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Den 72-årige britiske kvinnen fra West Midlands trodde katten var død da hun dro den ut av maskinen. den ud af maskinen.

Det er flaks at katter har ni liv. I hvert fall for katten Tiggy, som var fanget i eierens vaskemaskin i 30 minutter.

Den sorte katten hadde sneket seg inn i maskinen mens 72-årige Rae Sutton uoppmerksomt puttet mer klær inn i maskinen, for deretter å sette den på 30-minutters program.

Da hun åpnet luken etter vasken var ferdig, ble hun helt sjokkert over synet som møtte henne:

- Han var død da jeg dro ham ut. Jeg ble helt hysterisk og løp skrikende ut i hagen, før jeg satte meg i sofaen med ham i armene mine, forteller Rae Sutton til The Sun.

Plutselig så den eldre damen at Tiggys underkjeve beveget seg mens hun holdt ham i sofaen. Hun bestemte seg derfor for å gi ham munn til munn mens hun ga hjertemassasje på det lille brystet hans:

- Jeg så at munnen hans åpnet seg, så jeg begynte å gi ham munn til munn samtidig som jeg ga ham hjertemassasje.  Jeg holdt på i 20 minutter, og plutselig begynte magen hans å bevege seg opp og ned, forteller Rae Sutton.

Foto: CATERS NEWS

Sammen med mannen sin John, tok de med den stakkars katten til dyrlegen. Der fikk Tiggy ekstra oksygen, men allerede etter bare tre timer kunne familien dra hjem igjen.

Heldigvis slapp Tiggy unna med noen små hodeskader og blåmerker, hvilket ifølge dyrlegen er et mirakel.

- Alle katteeiere bør ta lærdom av denne episoden. Katter kan lett snike seg inn små steder, så det er lurt å være oppmerksom hvis du har en katt, advarer dyrlegen Steven Mullender.

Katten er en av totalt 7 hjemløse katter Rae Sutton har tatt vare på.

Forhåpentligvis får Tiggy lov til å ha sine resterende åtte liv i behold.