78-åringen hadde feiret jul alene i 20 år: Se den rørende reaksjonen når han får besøk

12/10/2023 06:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: BBC
Foto: BBC
Den 78 år gamle Terrence ble noe rørt da han fikk en opplevelse han sent vil glemme.

Julen er en feiring av hjertet og en tid da vi alle setter pris på hverandre. Det er imidlertid ikke alle som gleder seg til den ellers lykkelige tiden. Dette er fordi julen også er en tid da ensomheten setter inn.

78 år gamle Terrence fra England pleide å feire jul med sin mor. Men da hun gikk bort hadde han ingen andre å feire jul med, og han har derfor vært helt alene i jula de siste 20 årene.

Noen elever bestemte seg for å gjøre noe med det. Det skriver Sosialnytt. Terrence melder seg frivillig for organisasjonen Age UK, som hjelper ensomme eldre mennesker med å finne noen å tilbringe tid med.

Så Terrence bestemte seg for at han ville feire jul med 90 år gamle Nancy, som lider av demens.

BBC Breakfast TV-programmet laget deretter en reportasje om Terrence som feiret jul med Nancy. På showet delte Terrence nettopp at han hadde tilbrakt de siste 20 årene i julen alene.

Mens programmet rullet over skjermene, var Terrences historie en som rørte mange mennesker som ønsket å hjelpe, inkludert en gruppe studenter fra Oldham College.

Disse elevene møttes hjemme hos Terrence, hvor de hadde tatt med et juletre som de skulle pynte sammen.

I tillegg banket det på døren, og der var skolens elevkor og sang Terrences favorittjulesang «Silent night». Den eldre mannen klarte ikke å holde tårene tilbake over handlingene til de unge, og dermed var jula reddet.

Se den rørende videoen her:

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.