8 år gamle Maria mistet 4 familiemedlemmer på tragiskvis: Oppbevar ALDRI poteter her

08/10/2023 20:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Oppbevaringen av poteter endte opp med å koste Marias mor, far, bror og bestemor livet.

En forferdelig tragedie har rammet en liten 8 år gammel jente som heter Maria da hun plutselig mistet sin far, mor, bror og bestemor på en sjokkerende måte.

Det hele startet da faren hennes, Mikhail, bestemte seg for å gå ned til kjelleren der familien hadde lagret poteter for vinteren.

Det skriver Daily Mail.

Dessverre hadde potetene gjennomgått en alvorlig forråtnelsesprosess, og derfor slapp de ut farlige gasser.

Som et resultat ble Mikhail offer for de skadelige røykene og mistet bevisstheten. Kort tid etter hadde han tragisk gått bort.

Etter en stund ble Marias mor og Mikhails kone, Anastasia, bekymret for at Mikhail ikke kom tilbake, noe som førte til at hun gikk ned i kjelleren for å finne ut hva som hadde skjedd.

Hun ble derfor også offer for den giftige gassen. Da prøvde parets 18 år gamle sønn, Georgy, desperat å finne foreldrene sine, men han led samme skjebne som moren og faren etter å ha inhalert de farlige røykene.

Situasjonen ble bare verre da Anastasias mor, Iraida, ringte en nabo for å be om hjelp, men før hjelpen kom, gikk hun også ned i kjelleren og ble kvalt av gassen.

Det var ikke før 8 år gamle Maria selv gikk ned i kjelleren at hun oppdaget de livløse kroppene til hele familien liggende på gulvet.

Som en lokal etterforsker forklarte: "De døde alle av gassforgiftning, som samlet seg i kjelleren som følge av de råtne potetene."

Hele samfunnet synes nå synd på den stakkars jenta som har mistet alt.

Venner og slektninger søker nå støtte og økonomisk hjelp for å støtte Maria i hennes forsøk på å komme seg videre fra denne hjerteskjærende tragedien.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.