8 tegn på at mannen din er HELT klar for å få barn

15/11/2017 13:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sjonglerer kjæresten din ofte rundt med forskjellige babynavn, eller kan han bare ikke få nok av søte barnesko? Da kan du rolig begynne å varme livmoren opp til en familieutvidelse.

Menn er kategorisk ‘ikke klare til å få barn’, før de nærmest står med et nyfødt barn i armene og tenker: ‘hvordan i skjedde dette?’

Men selv om kjæresten din er en av mange menn som selv påstår at han virkelig ikke er klar til å bli far, og at han ikke er spesielt opptatt av barn, så er det flere tegn som kan avsløre hvorvidt han egentlig går rundt og lyver for seg selv.

Mange menn gjemmer nemlig på en fortrengt pappa inni seg, som bare venter på å få komme ut. Så hvis du kjenner igjen en eller fler av disse punktene, så er bare å lene seg tilbake - han kommer til å bli far til dine barn.

1. Han blir ikke lengere livredd hvis mensen din er forsinket: For mange menn er setningen; ‘jeg har ikke fått mensen enda’ mer skremmende enn 100 turer til Ikea eller en måneds ferie med svigermor - tilsammen. Men hvis kjæresten din nå momler ‘den kommer sikkert snart’, mens han er opptatt av onsdagens Champions League-kamp, så er det det første sikre tegnet på at han har senket anti-pappa guarden.

2. Han er blitt rimelig nonchalant i forhold til beskyttelse: Glem alt om kjønnssykdommer - menn bruker beskyttelse for å ikke få barn. Av samme grunn har han i årevis vært villig til å ha sex med tre kondomer utenpå hverandre - også selv om du går på p-piller. Men hvis han med tiden stiller seg likegyldig til at dere ‘glemte’ å bruke beskyttelse, så er han så smått også i ferd med å bli klar til å kjøpe et barnesete.

3. Han kikker frivillig ned i en barnevogn og snur seg etter søte barn: Det var en tid hvor kjæresten din stirret på fremmede barn som vampyrer ser på en strålende sol, men nå tar du ham ofte i å smile frivillig til en søt jente i barnevogn på kaféen, eller snu hodet etter en glad gjeng barnhagebarn som trasker forbi dere.

4. Han har allerede bestemt at hans fremtidige barn skal ha en liten fotballdrakt: Uansett om det er en liten jente eller gutt dere tryller frem, så har kjæresten din allerede planlagt at avkommet deres skal velsignes med en bitteliten fotballdrakt fra laget han holder med. Det kan høres litt fjollete ut, men det at han har lyst til å videreføre sitt aller helligste til deres ufødte barn, er en tilitserklæring av dimensioner.

5. Han tilbringere oftere kveldene sine hjemme: Den tiden hvor kjæresten din var på fornavn med alle bartendere i byen, og hvor alle lørdager og søndager ble tilbrakt på sofaen under dyna med pjuskete fyllesyke, er forbi for lengst. I dag tilbringere dere helgene sammen, og fredag kveld betyr sofakos og gullrekka, og lørdag er tid for Skal vi danse eller god krim. Så dere kan fint skifte ut Barnaby med baby.

6. Han kan (heller ikke) motså små barnesko: Med mindre man er helt iskald og har en stein istedet for et hjerte, så er det ingen mennesker (vi gjentar; ingen!) som ikke synes at barnesko er søte. Og hvis du opplever at kjæresten din med tiden blir mer og mer begeistret når han får øye på et par små Adidas-sneakers i babystørrelse, så går det nok heller ikke lang tid før han kan se de for seg på gulvet i gangen hjemme hos dere.

7. Han synes det er morsomt å diskutere barnenavn: Et sikkert tegn på at baby-fobien hans er i ferd med å forsvinne, kan spores i lysten på å diskutere navn. For jo mer kjæresten din deltar aktivt i praten – og jo fler navn han se for seg på døren til barneværelset – jo kortere er tiden til han er klar for å sette på en plate 'baby-making-music' på anlegget i et forsøk på å gjøre deg fin og baby-tykk.

8. Du hører ham oftere og oftere si ‘Når vi får barn’: Når han er i stand til å visualisere deres fremtidige tilværelse som mor, far og barn, så er det bare å vente. For hvis kjæresten din faktisk klarer å sette ord på deres framtidige familieliv sammen, så er han også i stand til å gå hele veien. Han bare vet det ikke enda. Derfor bør du oppmuntre ham i hans prat om barn, og før han vet ordet av det så er to plutselig blitt til tre.

Hvis du er i tvil om hvorvidt du selv egentlig er klar til å sette et barn til verden, så ta en titt på: 8 tegn på at du er klar for å få barn

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.