8 ting menn gjør som de tror er sexy – men som VIRKELIG ikke er det

13/11/2017 12:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvordan imponerer en mann best det motsatte kjønn? Disse 8 forsøkene er virkelig ikke måten å gjøre det på.

Alle mennesker vil gjerne gi et godt inntrykk - spesielt overfor det motsatte kjønn, hvis man er på jakt etter en partner.

Av samme grunn har mange menn en tendens til å prøve å fremstå ekstra attraktive i streben etter å imponere kvinner.

Dog går ofte flere forsøk på dette rett til h..., hvis mannen velger helt feil måte å imponere en kvinne på.

Vi har her samlet 8 ting menn gjør som de tror er sexy, men som egentlig ikke er det i det hele tatt.

1. Han blåser seg opp: Dette skjer også i dyrenes verden, og er egentlig bare en god ting hvis en mann skal beskytte en kvinne. Men hvis man som mann har en tendens til å blåse seg opp,starte krangler eller virke truende på vegne av en kvinne, så er det ikke bra. Aggressive og slagsmåls-oppsøkende menn virker nemlig ikke bare primitive - dt er også utrolig usexy.

2. Han skryter av hvor mye penger han har: Det er mulig at kontoen hans bugner av penger, og at han er god for både fine middager og dyre gaver. Men hvis han konstant har et behov for å vise hele verden hvor mye penger han har, så fremstår han plutselig veldig lite attraktiv. Penger kan være tiltrekkende for mange kvinner, men bare hvis han gjør det med stil.

3. Han bruker for mye parfyme: Det er selvfølgelig positivt at en mann tenker over hvordan han lukter. Ingen gidder å date en fyr som lukter gammel svette og sur røyk, men omvendt kan selv de beste intensjoner virke feil. For selv en dyr parfyme kan lukte feil - spesielt hvis man bruker for mye for å lokke til seg kvinner. 

4. Han er arrogant: Historien om kvinner som blir fascinert av ‘bad boys’ ser ut til å aldri bli gammel, og det er helt sikkert mange karer som vinner på å ikke være svigermors drøm. Noen få menn kan bære å være irriterende på en litt kul måte, mens de fleste fremstår egentlig bare som irriterende idioter. 

5. Han gjør for mye ut av seg selv: På samme måte som intensjonen om å være velduftende er et positivt trekk hos en mann, er det et pluss hvis han bryr seg om hvordan han ser ut. Det kan riktignok bli for mye, hvis en mann er altfor glad i å pynte seg og bruker flere timer foran speilet. Smak og behag er selvfølgelig forskjellig, men hvis en mann fremstår altfor forfengelig, så vil det være et stort ‘turn off’ for de fleste kvinner.
 
6. Han sender nakenbilder: Han synes kanskje selv at han ser ut som en gresk gud når han kaster av seg klærne, men med mindre dama selv har bedt om det - eller lagt opp til det - så er det oftest mer grenseoverskridende enn opphissende å plutselig motta et nakenbilde. Derfor bør man alltid bare sende nakenbilder man vet vil bli godt mottatt.

7. Han er bedrevitende: Selv om han har tre utdannelser, er medlem af Mensa og kan sitere Franz Kafka på null komma niks, så gjør det ham nødvendigvis ikke tiltrekkende. Snarere tvert i mot. For hvis man sitter med en viktig-Per som ikke er snau med å bruke alle øyeblikk til å vise hvor intelligent og velbevandret han er, så blir det fort bare slitsomt. Kloke menn er sexy - bedrevitere er ikke.

8. Han har for mye selvtillit: Menn med selvtillit er i utgangspunktet et pluss, men uttrykket ‘for mye av det gode’ har ikke oppstått uten grunn. Han kan faktisk ha for mye selvtillit, hvis det tydeligt oser hvor kul han synes han selv er. Det er en fin balanse mellom selvsikker og blærete drittsekk, og derfor er det lurt hvis du som mann er litt forsiktig med hvor høyt du roser deg selv.

Les også: Kinky studie: Menn med disse trekkene gir kvinner de beste orgasmene