8 ting søsteren din alltid kommer til å gjøre for deg fordi hun er glad i deg

02/01/2018 13:30

Anniken Hauge

Viralt
Det ene øyeblikket hater dere hverandre som pesten, det neste er dere så glade i hverandre som aldri før.

Selv når du er uvenner med søsteren din, så vet du at hun er glad i deg uansett – for det finnes ikke et bånd som er sterkere enn det som er mellom to søstre.

Dere har vokst opp sammen og har mange minner dere deler. Dere kjenner hverandres styrker og svakheter, og viktigst av alt så vet dere hvordan dere kan trøste hverandre i tøffe tider.

Søsteren din er der alltid for deg, og du er alltid der for henne.

Vi har samlet en liste over ting søsteren din alltid kommer til å gjøre for deg, fordi hun er glad i deg:

1. Hun kommer alltid til å være der når du trenger henne
Hun kan kanskje ikke løse alle problemene dine for deg, men hun er der alltid og lytter til samtlige av problemene  dine – selv de små ubetydelige tingene i livet. Du vil aldri stå overfor et problem alene når du har en søster.

2. Hun kommer alltid til å være (irriterende) ærlig
Sannheten hører man fra fulle folk… og søstre. Selv om det kan være veldig irriterende når søsteren din gang på gang snakker negativt om dine nyeste flørter og alltid finner ulemper i stedet for fordeler, så er det bare fordi hun bryr seg om deg. Hun vil alltid ditt beste og derfor setter hun også høye krav til alle mennene i ditt liv.

3. Hun kommer alltid til å sette seg ved siden av deg på familiearrangementer
Hvis din litt uanstendige onkel setter seg ved siden av deg på årets julebord, så kommer søsteren din alltid til å være i nærheten, slik at du slipper å bli utsatt for upassende kommentarer alene. Sammen er dere sterke.

4. Hun kommer alltid til å heie på deg
Hun vet at det har vært et tøft år for deg, men vil alltid støtte deg og heie på deg. Kjæresten din har gått fra deg, sjefen din har sagt deg opp og moren deres er desperat etter barnebarn. Når alt virker uoverkommelig og trist, vil søsteren din – kanskje som den eneste – alltid se lyspunkter. Med støtte fra en søster er alt mulig. 

5. Hun kommer alltid til å låne deg klær og sminke
Da dere var små, syntes hun det var utrolig irriterende når du stjal klær fra skapet hennes. I dag låner hun deg gledelig akkurat den kjolen du trenger til helgens bursdagsfest. Hun sørger alltid for at du ser helt fantastisk ut.

6. Hun kommer aldri til å gi slipp på deg 
En person som er så glad i deg som søsteren din er, kommer aldri til å gi slipp på deg. Selv når du er den verste utgaven av deg selv, og andre ikke lengre takler deg. Hun vet at hun er den eneste som kan hjelpe deg, og som aldri gir opp.

7. Hun kommer alltid til å gi deg gode råd
Hvis søsteren din er eldre enn deg, er det stor sannsynlighet for at hun allerede har opplevd flere av de tingene du skal gjennom. Lær av henne, og lytt når hun forteller om sine erfaringer. 

8. Hun kommer alltid til å være den beste gaven du noensinne har fått
Da søsteren din ble født, ga foreldrene dine deg den beste gaven du noensinne kunne fått. Heldigvis kan hun ikke byttes ut, og du slipper aldri unna selskapet hennes – deilig ikke sant?

Les også: 7 kvinner avslører: Dette tenner oss med en gang

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.