87 år gamle Sten ble stoppet i byen og stilt et kort spørsmål – svaret hans berører tusener

11/10/2016 19:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
87-årige Stens romantiske fortelling har blitt et hit på sosiale medier - også før han selv hadde en anelse om at andre leste med.

En 87 år gammel herremann har blitt en sann viral hit, etter han svarte på et ganske kort spørsmål fra en tilfeldig reporter på gaten i den svenske byen Mariestad. Sten Davidsson er navnet til den aldrende mannen, og han var på besøk hos datteren sin som bor i byen, da han støtte på journalisten fra mediet Mariestad-Tidningen, som spurte:

-  Hvem hører hjertet ditt til?

Sten svarte uten å tenke nærmere over det, men ordene hans er siden delt og likt tusenvis av ganger på sosiale medier.

- Det mistet jeg for 10 år siden da kona mi døde, lød det prompte. 

 

Mediet Expressen har siden sporet opp og snakket med Sten Davidsson, som forteller at han først nå har lært å betale regninger på en iPad, og at han derfor ikke ante at svaret hans hadde blitt en såkalt viral hit.

Utdypningen får enda fleres hjerter til å smelte:

- Man føler seg på et vis som et halvt menneske. Jeg savner henne enormt mye, forteller han.

Stens avdøde kone, Vivi, og han møttes første gang da de var henholdsvis 21 og 23 år gamle i 1952.

- Hun pleide å si at hun la merke til meg med én gang. For meg tok det litt tid å få øynene opp for henne, men mest fordi hun satt bak meg i lokalet. Jeg vil uansett si at det var kjærlighet ved første blikk.

Etter mange seileturer i den svenske skjærgården ved Göteborg og mange stevnemøter og en klokkeklar forelskelse etterfølgende, ble paret gift fire år senere i 1956. De skulle ha hatt gullbryllup den 28. juli i 2006, men Vivi døde før den tid av kreft, den 19. mai.

- Vivi var så glad og energisk og lett å snakke med. Hun kunne snakke med alle. Også var hun intelligent – mer enn meg, selv om jeg har en høyere utdannelse. Forhåpentligvis møter jeg henne igjen når den tid kommer, slutter Stens fortelling om sin store kjærlighet.