9 tegn på at han kommer til å dumpe deg - men ikke kan ta seg sammen

23/08/2017 15:15

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Hvis du kan nikke gjenkjennende til disse punktene, så bør du kanskje vurdere om forholdet egentlig er verdt å bruke mer tid på.

Noen ganger skal du prøve forskjellige kjærester før du finner den rette. Men det er ikke alltid så lett å vite når et forhold ikke er verdt å bruke mer energi på.

Underholdningssiden Yourtango har samlet en rekke tegn på at han er ferdig med forholdet deres selv om han ikke har avsluttet det.

1. Du føler deg mer alene når du er sammen med ham.
Kanskje kjenner du følelsen. Til tross for at han sitter rett ved siden av deg, så føler du deg mer ensom enn hvis du faktisk satt der alene. Samtalen flyter ikke lenger og hele tosomheten er utfordret. 

2. Han klager hele tiden.
Kanskje har du glemt å ta oppvasken, kjøpt feil spekepølse eller tygger høyt. Uansett hva du sier og gjør så er det bare ikke bra nok for ham lenger. 

3. Han inviterer deg ikke med lenger
Han pleide å invitere deg med til både familiefestene, grillkveld hos vennene og andre sosiale sammenkomster. Men plutselig virker det som om han heller vi gjøre alle disse tingene uten deg. 

4. Han har ikke lyst på dig. Sexlivet deres er ikke lenger det det engang var. Det går lenger og lenger tid mellom hver gang, og han tar ikke noe initiativ lenger. Hvis han ikke lengere har lyst til å kysse deg og sjeldent tar på den, så kan det være et tegn på at han ikke lenger investerer i forholdet. 

5. Han virker fraværende.
Sitter han alltid å kikker ned på telefonen sin når du snakker til ham? Virker han distret og hører ikke etter det du sier? Hvis han ikke er tilstede og ikke lytter til deg, så er han nok ikke lenger så interessert i deg og forholdet. 

6. Han baktaler deg.
Kanskje avslører deres felles venner at han snakker stygt om deg bak ryggen din. Hvis han baktaler deg til andre, bør du vurdere om han er verdt å bruke mer energi på. 

7. Han verdsetter deg ikke lenger. 
En gang var dere gode til å gjøre små søte ting for hverandre. Dere laget hverandres favorittmat, kjøpte blomster og etterlot små kjærlige beskjeder på kjøleskapet. Nå legger han ikke engang merke til det når du viser ham omsorg.

8. Han snakker ikke om framtiden lenger.
Dere pleide å snakke om hvor dere skulle reise på ferie sammen, hvor mange barn dere skulle ha, og i hvilket hus dere skulle flytte sammen. Nå snakker dere knapt om hva dere skal gjøre i neste uke. 

9. Du bærer lasset.
Et sunt og vellfungerende parforhold krever en innsats fra begge parter. Man kan ikke få et forhold til å fungere hvis det kun er en person som gjør en innsats.

Hvorfor er jeg singel? Her er ti mulige årsaker

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.