Aggressiv hund beskytter pappeske: Når en mann kommer nærmere, forstår han raskt hvorfor

30/01/2024 22:00

Sofie

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mann var ute og kjørte da han la merke til noe uvanlig.

Da James Allen nylig kjørte sin vanlige rute til jobb langs en skogsvei like utenfor Dickson, Tennessee, la han merke til noe som fikk ham til å senke farten.

Ved siden av veien sto en tynn, solbrun hund og voktet tilsynelatende en pappeske. "Jeg kjører nedover den veien nesten hver dag, og [boksen] var ikke der i går," sa Allen til Ordspråkene 12:10 Animal Rescue som en del av et Facebook-innlegg om hendelsen.

Da Allen gikk bort for å undersøke, skjønte han at kassen var fylt med fem valper. Den eldre hunden som står vakt var sikkert moren deres. Tilsynelatende hadde noen dumpet dem her og latt dem være i fred.

"Mamma så oppover veien som for å se om folket hennes kom tilbake," sa en representant fra Ordspråkene 12:10 Animal Rescue til The Dodo.

Allen, bekymret, la ut bilder av valpene på Facebook i håp om at noen kanskje kunne hjelpe. Snart kom han i kontakt med Ordspråkene 12:10 Animal Rescue, der redningsmenn var ivrige etter å få hundene innendørs.

"Disse babyene og moren er nå trygge hos oss," skrev redningstjenesten i et Facebook-innlegg senere samme kveld.

På et blunk tilpasset mamma og valpene seg til livet på redningssenteret, og nøt en varm seng og rikelig med mat.

Personalet ved Ordspråkene 12:10 Animal Rescue ble sjokkert, men ikke nødvendigvis overrasket, over at denne lille familien hadde klart seg selv.

"Dessverre skjer ting som dette altfor ofte i dette området," sa representanten fra Ordspråkene 12:10 Animal Rescue. "Uavhengig av gjentakelsen av disse situasjonene, irriterer det meg og knuser hjertet mitt."

Endelig trygg, denne kule familien trenger aldri å bekymre seg for å klare seg selv igjen.