Alle undrer seg over at Billy gir roser til ekskona - så avslører han den gripende årsaken

15/02/2017 13:30

Anniken Hauge

Viralt
Billy har et vigtigt budskab til andre med børn. Foto: Billy Flynn/Facebook
Billy har et vigtigt budskab til andre med børn. Foto: Billy Flynn/Facebook
En far til to har blitt hyllet for sin ærlige og hensynsfulle gest overfor ekskona si.

Det er ikke alltid så lett å være enslig forelder. 

Mange kan garantert nikke gjenkjennende til det faktum at man på egenhånd skal ta seg av barna samt gjøre dagens mange gjøremål helt alene. 

Og da små barn hekt naturlig tar foreldrenes ubetingede kjærlighet og evige hengivenhet som en selvfølge, er det ikke alltid at enslige foreldre mottar den rosen og anerkjennelsen de fortjener. 

Dette bestemte amerikaneren Billy Flynn dog å endre på, da ekskona hans hadde bursdag for noen måneder siden. 

Selv om paret ikke lengre er sammen, bestemte Billy Flynn seg nemlig for å gjøre en forskjell for ekskona og parets to sønner.

Billy har et viktig budskap til andre med barn. Foto: Billy Flynn/Facebook

Derfor stod han opp tidlig og kjøpte blomster og gave, samt et kort guttene kunne gi til moren sin, mens han hjalp de å lage frokost til henne.

- Folk spør meg ofte hvorfor jeg gidder å gjøre henne alle disse tjenestene. Dette plager meg, så la meg forklare det, innleder Billy Flynn i et Facebook-innlegg.

- Jeg oppdrar to små gutter. Det eksempelet jeg setter for de for hvordan de skal behandler moren sin, vil virkelig bidra til å forme hvordan de ser og behandler kvinner, og hvordan de oppfatter forhold, fastslår Billy Flynn.

 

Han oppfordrer samtidig andre til likeledes å påvirke sønnene deres i den riktige retningen, så de med tiden får et sunt forhold til kvinner og forhold. 

- Hvis du ikke former en god atferd for barna dine i forbindelse med kjærlighetsforhold, så kom i gang. Jeg bryr meg ikke om hun (ekskona di, red.) er en kjerring. Hev deg over det og sett et godt eksempel. Dette er større enn deg. Oppdra ærlige menn. Oppdra sterke kvinner. Vær så snill. Verden trenger det mer en noensinne, skriver Billy Flynn avslutningsvis. 

Og den sterke oppfordringen har virkelig gitt gjenklang på Facebook, hvor over 200.000 allerede har likt innlegget, og det er delt mer enn 116.000 ganger.