Alles verste mareritt: Mamma sjokkert over funnet i en banan fra det lokale supermarkedet

29/11/2022 13:11

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor blir kvalm av synet hun så da hun pakket ut varene sine etter å ha handlet.

En mor ble kvalm av en mystisk syn på bananen sin, og hun visste ikke hva det var.

Trebarnsmoren Michelle hadde kommet hjem fra Waitrose supermarked, med en bananhaug, men hadde ikke sett den merkelige flekken på en.

Hun gjorde den motbydelige oppdagelsen da hun pakket ut varene, der la hun merke til den brune klumpen på den ene banen.

Men Michelle hadde hentet hjem mer fra supermarkedet enn hun hadde betalt for, hun hadde samlet baby edderkopper i banan.

Michelle ringte ektemannen Martin da hun la merke til den brune flekken, han kuttet dem opp og baby edderkopper løp ut over hele kjøkkenet.

– Jeg trodde det var en myte å finne edderkopper i bananer! Men da jeg tok et bilde og zoomet inn, kunne du se edderkopper krype! Sier Michelle om sitt overraskende funn, ifølge Dailystar.

Foto: Privat

– Jeg vet ikke om de var farlige eller ikke, men jeg kjøper ikke bananer lenger. Jeg har drømt om at moren til barna også var med i pakken og har flyktet til huset.

Michelle mottok en unnskyldning fra supermarkedet som sa at de undersøkte saken for å sikre at det ikke skjer igjen.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.