Amanda ble forelsket i lysekronen sin: Nå er de lykkelig forlovet

06/12/2017 11:30

Anniken Hauge

Viralt
Hvem ønsker vel ikke å finne sine store kjærlighet? Mange kvinner vil gjerne finne drømmeprinsen på en hvit hest, og kanskje er du en av de heldige som allerede har funnet ham? Eller er du kanskje ute og leter etter ham med lys og lykter?

33-årige Amanda Liberty fra Leeds i England har funnet sin ‘one true love’. Hun ble forelsket i sin utkårede Lumiere ved første blikk.

Lumiere har dog en fastere form enn de fleste andre partnere. Lumiere er nemlig en lysekrone.

Amanda Liberty skjemmer bort Lumiere med kyss og klemmer. Valentines Day i fjor ble hun faktisk forlovet med lysekronen, som nå bærer en flott forlovelsesring.

- På Valentines Day i fjor fridde jeg til henne, for å vise hvor mye hun betyr for meg. Jeg håper vi skal feire det med en fest. Det er første gang jeg er forlovet, så jeg er veldig spent, forteller Amanda Liberty ifølge britiske Metro.

Foto: MICHAEL SCOTT/CATERS NEWS

Lysekronen kostet i sin tid 400 engelske pund, hvilket tilsvarer cirka 4.500 norske kroner.

Når Amanda skal legge seg, tar hun dog med seg en annen lysekrone ved navn Jewel i sengen. Jewel er nemlig mindre og mer medgjørlig enn Lumiere.

Foto: MICHAEL SCOTT/CATERS NEWS

Amanda Liberty er i et åpent forhold med samtlige av lysekronene sine. Hun har intet mindre enn 25 forskjellige typer. Heldigvis har alle sammen aksepterte at de er i åpne forhold: 

- Ingen av lysekronene er sjalu. De forstår at jeg elsker dem alle og enhver for deres forskjellige personligheter, sier Amanda Liberty om det spesielle kjærlighetsarrangementet.

Amanda Liberty oppdaget at hun var seksuelt tiltrukket av objekter i en alder av 14 år, da hun ble forelsket i et trommesett.

Senere ble hun forelsket i Frihetsgudinnen i New York. For å feire dette kjærlighetsforholdet, tok Amanda Frihetsgudinnens engelske etternavn ‘Liberty’.

Amanda Liberty fastslår at følelsene hennes er 100 prosent naturlige og oppriktige, da hun kan kjenne energien som strømmer fra objektene:

- Jeg sårer ingen ved å være i et forhold med lysekronene. Jeg følger bare hjertet mitt, forteller hun og bekrefter samtidig at hun er veldig lykkelig.

Kjærligheten har visstnok ingen grenser.

Les også: Leonardo DiCaprio var andrevalg til rollen som Jack i Titanic: Her er førstevalget