Ambulanse hadde dødssyk mann i bilen: Stoppet inn og kjøpte is på McDonalds

03/10/2023 23:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Episoden har fått mye oppmerksomhet på Facebook.

En uventet hendelse med en dødssyk mann og et team ambulansepersonell har nå fått hav av oppmerksomhet på sosiale medier.

Da de hadde en dødssyk mann på hans siste tur til sykehuset med i bilen, valgte de australske ambulansearbeiderne å stoppe på McDonald's for å kjøpe sundae-is.

Det skriver BBC.

Ron McCartney, 72, hadde kjempet mot kreft i bukspyttkjertelen i 17 år og hadde problemer med å spise på slutten av livet.

Ambulansepersonellet som tok seg av ham, viste bemerkelsesverdig medfølelse og empati ved å spørre Ron hva han ønsket å spise hvis han var fri til å bestemme seg.

Svaret hans var enkelt: en sundae-is med karamell.

Den eldre mannen hadde et brennende ønske om å få en sundae-is da han var på vei til sykehuset for siste gang - og det fikk han.

Denne rørende handlingen, som fant sted nylig, ble delt i et rørende Facebook-innlegg fra Queensland Ambulance Service og har siden rørt mange hjerter.

Ron McCartneys datter, Danielle Smith, uttrykte også sin takknemlighet for den eksepsjonelle omsorgen hennes far hadde mottatt.

Queensland Ambulance Service har tidligere fått anerkjennelse for å oppfylle en døende kvinnes ønske om å besøke stranden for siste gang.

Du kan se hele innlegget om Ron nedenfor:

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.