Annie fikk den verst tenkelige beskjeden fra kjæresten: ‘Du skal ringe til moren din, det har skjedd en ulykke’

10/09/2017 18:30

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Foto: Annie Eklind/privat
Foto: Annie Eklind/privat
Den 18-år gamle jentas hjerte sank i brystet på henne da hun fikk den forferdelige telefonbeskjeden. Nå vil hun advare andre.

Torsdag morgen modtok svenske Annie Eklind fra byen Örebro et telefonoppkall som ingen har lyst til å få. 

Da den 18-år gamle jenta vågnet om morgenen lyste telefonen hennes opp med 12 ubesvarte anrop fra moren hennes og kjæresten.  

Annie Eklind fortet seg å ringe til kjæresten sin som hadde en veldig dårlig nyhet å fortelle henne, skriver Expressen. 

- Han sa bare: ‘Du skal straks ringe til moren din, det har skjedd en ulykke.’ Jeg ble øyeblikket urolig, sier Annie Eklind til avisen. 

Etterpå ringte hun til moren som fortalte at hun hadde blitt påkjørt av en lastebilsjafør mens hun var på jobb. 

Moren jobber med å kjøre tavlevogn - som er den som for eksempel sperrer veibanen når det har skjedd en ulykke.   

Morens tavlevogn var helt vraket. Foto: Annie Eklind/privat

Men denne gangen var det moren selv som hadde blitt offer for en ulykke etter at en lastebilsjafør kjørte inn  tavlevognen hennes. Det er faktisk tredje gang at moren blir kjørt ned av en lastebil mens hun er på jobb. 

Heldigvis hadde moren det etter forholdene bra, men Annie Eklind skrev et oppslag og delte det i en gruppe for lastbilsjafører. Her minnet hun dem om det ansvaret de har når de er ute og kjører i trafikken. 

- De sa at jeg var tåpelig og kallte meg en dum liten blondine som ikke visste noe om trafikk. De aller verste kommentarene gikk på at moren min sto der fordi man skulle kjøre henne ned, sier Annie Eklind til avisen. 

Lastbilen som kjørte inn i morens vogn var totalskadd. Foto: Annie Eklind/privat

Men de mange grove kommentarene fikk ikke den unge moren til å miste besinnelsen. I stedet delte hun oppslaget på hele Facebook, slik at alle kunne se de alvorlige skadene på både morens tavlevogn og lastbilen - som begge var totalvraket. 

- Jeg er liveredd hver gang moren min drar på jobb. Hun arbeider med å beskytte folk som har vært utsatt for en ulykke, men nå har hun selv blitt påkjørt av lastebiler tre ganger, skriver Annie Eklind i Facebook-oppslaget sitt som siden har gått viralt. 

Nå ønsker hun derfor å oppfordre alle sjafører til å være opmerksomme i trafikken, følge reglene og ikke kjøre når de er trøtte eller har nesen ned i mobilen. 

Du kan se hele Annie Eklinds oppslag her: