Ansatte på McDonald's avslører: Slik snyter vi deg for pommes frites

11/09/2017 14:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Flere McDonald’s-ansatte forteller nå hvordan du muligvis blir snytt når du kjøper pommes frites hos fastfood-giganten.

Mens veldig mange mennesker ikke legger skjul på at de er grådig glade i McDonald’s produkter, så er de fleste også enige om at restaurantkjedens mat ikke metter særlig mye.

En av grunnene til den manglende metthetsfølelse kan skyldes at du kanskje ikke får servert så mye pommes frites som du trodde.

Slik lyder anklagen i hvert fald en rekke nåværende og tidligere McDonald’s-ansatte, som alle påstår at burger-kjeden har et snedigt triks som gir kundene færre fries enn de har betalt for. Det skriver Daily Record.

Det er hverken av- eller bekreftet hvorvidt metoden er sann, men opplysningene kom frem da en rekke brukere av nettmediet Reddit nylig ble bedt om å fortelle hva arbeidsplassen deres hadde bedt dem om å skjule for kundene.

Da fortalte brukeren Experimental bunny at han som McDonald’s-ansatt hadde blitt bedt om å være sparsom med pommes frites til kundene. 

- Jeg jobbet på McDonald’s, og der lærte de meg å brette kartongene til pommes frites akkurat nok til at den så full ut når jeg fylte den med pommes frites, lyder anklagen.

Etter avsløringen brekreftet flere Reddit-brukere også at det lå noe i det, da de påstod å være enten nåværende eller tidligere McDonald’s-ansatte som hadde blitt opplært til å utføre det samme trikset. 

Selv forklarer Experimental bunny om det snedige trikset:

- Jeg har bare opplevd én kunde som tok meg på det. Han helte pommes frittene ned i posen sin og tilbake i kartongen som kun var halvfull. Da ble jeg nødt til å gi ham fler pommes fritter. Jeg var både imponert og flau. Det er syv år siden, men jeg kan fortsatt se aniktet hans for meg, forklarer han.

En annen Reddit-bruker forklarer at vedkommende også har jobbet på McDonald’s, hvor de også ble opplært til å folde ut esken, så det så ut som det var mer i den enn det var.

Vedkommende nektet dog å utføre trikset.

- Jeg hatet virkelig den fremgangsmåten og nektet å gjøre det. Jeg ble ikke sparket, men det var flere kunder som spurte meg når jeg jobbet uken etter, så de kunne få mer pommes frittes, lyder det.

Her på avisen kan vi ikke si hvorvidt det utspekulerte trikset er sant eller ei, men du kan jo selv prøve å riste esken med pommes frites neste gang du er på McDonald’s, for å se om de plutselig synker ned i bunn.

Slutt på syke og tykke ansatte: Dansk bedrift tvinger ansatte til å mosjonere