Area 51 er ekte: 'Tidligere CIA-agent' deler UFO-tilståelse på dødsleiet

29/11/2022 14:53

Sofie

Viralt
Foto: Youtube/Citizen Hearing on UFO Disclosure
Foto: Youtube/Citizen Hearing on UFO Disclosure
En anonym mann som angivelig jobbet for CIA hevder at han så både levende romvesener og hentet deler og rester av fremmede skip.

En "tidligere CIA-agent" har delt en sjokkerende tilståelse på dødsleiet - og sa at Area 51 er ekte og at han dro dit og så virkelige romvesener. Den anonyme 77 år gamle mannen snakket med UFO-forsker Richard Dolan og den prisbelønte dokumentarskaperen Jeremy Corbell under et sittende intervju hvor han løftet lokket på topphemmelige regjeringsprosjekter.

Han kom med påstander om det beryktede området 51, som Daily Star rapporterer, sa at han hadde sett UFOer i virkeligheten, og bekreftet eksistensen av utenomjordiske. Han ga det oppsiktsvekkende intervjuet etter å ha blitt advart om å slutte å dele konfidensiell informasjon, da han trodde han snart ville gå bort.

Den anonyme agenten var bekymret for å dele sin sanne identitet, så han ble kalt «The Anonymous» under intervjuet.

Han hevdet at han jobbet for CIA mellom 1957 og 1960, som Hows and Whys rapporterer, hvor han tilbrakte tid på en militærbase sørøst i USA hvor de analyserte fysiske bevis.

Journalisten Linda Moulton Howe intervjuet mannen i 1998, og i 11 timer med lydbånd, hvor han gikk under navnet «agent Kewper», delte han hemmeligheter som skulle være konfidensielle.

Etter intervjuet ble han angivelig advart om ikke å si mer av CIA.

Men i 2013, i frykt for at han snart kunne gå bort, kom han ut av skjulet for en samtale til, denne gangen med Dolan.

Han hevdet at han ble ført inn i Area 51 for å se på gjenstander som angivelig ble funnet og hentet av den amerikanske regjeringen - han hevdet blant dem var en flygende tallerken som "krasjet og landet i juli 1947 i Roswell, New Mexico".

Han hevdet også at det var levende romvesener der og at han ble ført til S-4-anlegget Area-51. Her hevdet han at han så "levende utenomjordiske".

Han sa: "Det tok oss 13 eller 15 miles sør til S-4, og som forskjellige garasjeportåpninger, og i disse garasjeportåpningene hadde de som forskjellige tallerkenhåndverk.

"Den aller første hadde Roswell-fartøyet, og det var på en måte krasjet, men tilsynelatende døde alle romvesener som var i det bortsett fra et par... Roswell-fartøyet var veldig rart fordi det så ut som veldig tung aluminiumsfolie.

"Vi kunne gå ved siden av den og hele greia veide sannsynligvis 150-300 pound." Som tilsvarer ca. 68-136 kg.

Kewper fortsatte: "På S-4 så vi obduksjonsfilmen og så sa obersten at det vi har her inne er at vi intervjuer et grå romvesen.

"Vi hadde ingen anelse om at vi skulle se den ekte varen, alt vi så var filmen.

"Det så ikke menneskelig ut så langt som hudtonen og i utgangspunktet formen på den, og størrelsen - hvordan hodets størrelse sammenlignet med et normalt menneske.

"For eksempel var hjernen litt større og nesen var veldig, veldig liten og ørene var akkurat som hull og munnen var veldig liten."