Årets beste Halloween-utkledning: Burger King forvandler seg til McDonald's

28/10/2016

Anniken Hauge

Viralt
Hvis det finnes en pris for beste Halloween-utkledning, så er Burger King en klar vinner.

Burger King og McDonald's har kriget i årevis, og de to burger-gigantene hevder hver især å lage den beste fastfooden til folket.

Men selv om det er en smakssak om en Whopper eller BigMac er smaker best, så er helt tydelig at Burger King leder 1-0 når det kommer til humor.

I anledningen helgens Halloween har en Burger King i New York kledt seg ut som McDonald's, og folk på Twitter fryder seg over det.

Fordi Halloween har tradisjon med å være en uhyggelig høytid, skal utkledningen forestille McDonald's som spøkelse - selvfølgelig for at symbolisere at McDonald's har 'dævva'.

På et stort skilt på den utkledte Burger Kings fasade står det: 'Bøøøøh! Bare for moro skyld. Vi serverer fortsatt våre flammegrillede burgere. Gledelig Halloween'.

Se noen av de morsomme reaksjonene på Twitter nedenfor.

 

 

 

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.