Barn tigger om godteri til halloween - onde Mark gir de rosenkål med sjokoladetrekk

27/10/2016 14:15

Anniken Hauge

Viralt
Det venter en stor skuffelse til utkledte barn på halloween, hvis du velger å banke på døra til mannen med den onde idéen.

Halloweens popularitet vokser seg sterkere hvert år, og antallet udkledte spøkelser og vampyrer vil sannsynligvis være det høyeste her i landet, når vi på mandag feirer den relativt nye og uhyggelige tradisjonen.

Små udgaver af Dracula og Djevelen vil ringe på utallige dører, i håp om å få litt til den søte hoggtann med den barnlige trusselen "knask eller knap".

Det gjelder å hoste opp med masser av søtsaker til de udkledte barna, som tilfredse går fra én dør til en annen, i håp om at godteriposen skal vokse seg enda større. 

En stor skuffelse venter dog ute i høstmørket, hvis uhyggelige unger banker på døren til den britiske Twitter-brukeren Mark Sparrow.

Han har kommet opp med en ond idé, og nå venter han bare på å kunne få lov å skremme livet av noen av nabolagets små godtesultne rakkerunger.

Engelskmannen har delt et bilde av det som ved første øyekast likner en deilig sjokoladekule, men skinnet bedrar, da det gjemmer seg en liten rosenkål inni.

Twitter

Mark Sparrow la ut et bilde av det falske godteriet på sosiale medier på mandag, og siden har det blitt delt av tusenvis av folk.

En annen person har lagt ut et lignende bilde på nettet – her kan man se hvordan fem kandiserte epler i virkeligheten er rå løk:

Twitter

Grøss og gru!