Beruset kvinne kjørte brud i hjel: Nå er det nytt i saken

26/09/2023 11:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat/GoFundMe
Foto: Privat/GoFundMe
Nygifte Samantha rakk bare å være gift i noen timer før hun ble kjørt i hjel noen få meter fra hjemmet sitt. Nå er en 23 år gammel kvinne tiltalt.

I begynnelsen av mai rammet en uutholdelig tragedie delstaten South Carolina i USA.

En nygift brud ble drept timer etter at hun gikk ned alteret med mannen sin.

En beruset sjåfør støtte på Samantha og Aric Hutchinson da det nygifte paret var på vei hjem fra bryllupsmottakelsen i en golfbil.

The Mirror melder at 25 år gamle Jamie Lee Komoroski er siktet for fire punkter. Den unge kvinnen var påvirket av alkohol og kjørte dobbelt så mye som tillatt hastighet.

Fra data om Jamie Kamoroskis leasede bil, kunne man se at hun kjørte i 105 kilometer i timen og bare raskt berørte bremsen før hun knuste inn i den lille golfbilen.

Fartsgrensen på den lille øya nær Charleston var ellers 40 kilometer i timen.

Den 25 år gamle kvinnen ble pågrepet på stedet og skal ha begynt å gråte under sin første opptreden i retten.

– Jeg kan ikke tro at dette er livet mitt og at hele livet mitt nå er over. Å, herregud. Jeg kan ikke tro at dette skjedde med meg. Hvorfor meg? Jeg kommer til å være her i flere år.

Jamie Kamoroski ankom fengselet med blodskutte øyne og skal ha luktet alkohol før hun angivelig stanget hodet inn i en sykepleiers skrivebord fordi hun ikke fikk låne en telefon.

Ifølge The Post and Courier skal hun ha blitt låst til en stol hvor hun fortsatte å knuse hodet i bordet mens hun gråt.

Ifølge kvinnen selv hadde hun tatt en shot tequila og en øl en time før hun traff det nygifte paret.

Da politiet ville ta en promilletest på Jamie Lee Komoroski, nektet hun å la seg teste. En politibetjent rapporterte at hun sjanglet og nesten snublet.

Brudgommen Aric Hutchinson ble også hardt skadet i ulykken. Han brakk begge beina og måtte opereres. Han hadde også flere beinbrudd i ansiktet, som også måtte opereres.

Akkurat som han hadde en blødning i hjernen og et brudd i ryggen.

Moren opprettet deretter en GoFundMe for å dekke kostnadene for svigerdatterens begravelse og sønnens sykehusregning.

"Jeg mottok min sønns giftering i en plastpose fem timer etter at Samantha satte den på ham da de sa sine ekteskapsløfter."

«Aric har mistet sitt livs kjærlighet», skrev den sønderknuste moren på innsamlingssiden.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.