Bestefar gjør mystisk oppdagelse på naboens tak: Da han legger ut bildet på Facebook, tror ikke folk sine egne øyne

08/11/2017 11:30

Anniken Hauge

Viralt
Murray McHardy var i ferd med å gjøre seg klar til jobb, da han fikk øye på en merkelig skikkelse på naboens tak. Nå skaper bildet hans stor debatt på Facebook.

Britiske Murray McHardy har tatt et bilde av en ‘skikkelse’, som flere mener ligner på rockelegenden Elvis Presley.

Den 57-årige taxisjåføren var i ferd med å gjøre seg klar til jobb, da han kikket ut av soveromsvinduet og gjorde den kuriøse oppdagelsen på naboens tak i Dundee i Skotland.

Det skriver britiske The Sun.

- Jeg så ut av vinduet, og la merke til en skikkelse. Jeg tok et bilde så jeg kunne zoome inn og prøve og finne ut hvem det var jeg synes det lignet på, sier Murray McHardy til The Sun.

Mannen delte det mystiske bildet på Facebook onsdag forrige uke, hvor det skapte stor debatt blant folk.

Noen mente at skikkelsen faktisk var legenden Elvis, mens andre mente at det lignet mer på den berømte skotske poeten Robert Burns.

Folk greide ikke å bli enige om hvorvidt skikkelsen lignet Elvis Presley eller en skotsk dikter. Foto: Caters/MERCURY PRESS & MEDIA

Murray McHardy tenkte også selv først at det lignet poeten, men han kunne også se likheten med Elvis Presley. 

Murray McHardy, som er bestefar til seks, har mottatt mange meldinger fra facebookbrukere etter han delte det bemerkelsesverdige bildet på siden sin.

Noen er skeptiske og mener at bildet ikke er ekte og har blitt redigert av Murray McHardy. Han hevder dog selv at det ikke er tilfellet: 

- Alt handler om persepsjon, og om hva individet selv oppfatter, sier Murray McHardy til The Sun.

31-årige Emmy døde av kreft i juni: Nå skal hun bli mamma