Bestemor skal passe barnebarnet sitt - moren og faren får sjokk da de ser overvåkningsbildene

18/11/2016 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Det var rett før bestemoren lykkes. Screendump: YouTube.
Det var rett før bestemoren lykkes. Screendump: YouTube.
Amerikanske Nikki Sharp Bishop og mannen hennes fikk bestemor til å passe på babyen deres, mens de to skulle ut og nyte en kveld alene sammen.

Det gikk fint for mormor Valerie å være barnevakt, helt til det ble sengetid. Valerie er nemlig en relativt lav dame på 1,5 meter, og det gjør noen ganger livet litt mer utfordrende. 

Så da mormoren skulle legge barnebarnet i sengen, klarte hun ikke å legge babyen ned på madrassen. Utstyrt med en liten skammel prøvde hun igjen. Denne gangen fikk hun barnet ned i sengen, men mister balansen og velter selv ned i sengen. 

Heldigvis skjedde det ikke noe med verken babyen eller bestemoren. 

 

Da foreldrene kom hjem og hørte om episoden, kunne de ikke la være å se gjennom overvåkningen fra barnerommet, og synet som møtte dem fikk de til å sperre opp øynene. 

Nikki Sharp Bishop og mannen hennes greide ikke å la være å more seg litt over filmen. De har delt den på Facebook, hvor den har blitt sett mer enn 13 millioner ganger på bare ett døgn. 

- Mamma kommer til å drepe meg, men jeg var nødt til at dele dette. Til de av dere som ikke kjenner moren min, så er hun bare 1,5 meter hør og har alltid vært utfordret med høyder.  Jeg elsker den rare dama!

På bare 24 timer ble videoen sett over 13 millioner ganget og oppnådde 168.000 delinger. 

Nikki Sharp Bishop hadde nok ikke regnet med at den uheldige moren hennes ville skape så mye oppmerksomhet på Facebook.

Det er dog ikke alle som ser det morsomme i mormor Valeries sengestunt. Enkelte skriver i kommentarfeltet at det er en veldig alvorlig situasjon, som i verste fall kunne endt tragisk. 

Det er sannsynligvis også siste gangen bestemoren benytter en skammel når barnebarnet skal legges i senga. 

Se videoen nedenfor.