Betjentene så livløs baby i glovarm bil: Smadret ruten for å hjelpe, men innså straks at de hadde gjort en feil

07/09/2016 10:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Caroline Seiffert
Foto: Caroline Seiffert
Betjentene fryktet for den lille jentas liv, da de så en livløs baby sitte innesperret i en glovarm bil. Så knuste de ruten, men måtte sperre opp øynene.

Hver sommer oppstår det dessverre episoder hvor tankeløse foreldre etterlater barna deres i biler som er så varme at det kan være til livsfare for de små.

Derfor var politiet i New Hampshire ikke sene med å rykke ut, etter de hadde fått atskillelige henvendelser om et spedbarn som var etterlatt i en glovarm bil på en Walmart-parkeringsplass. Det skriver CBS Boston

Da politiet ankom, så de straks det lille spedbarnet sitte livløst fastspent i barnesetet, og det ble derfor besluttet at ruten måtte knuses med det en gang, for å få det lille barnet ut.

Som sagt så gjort, men da betjentene trakk det bevisstløse barnet ut av bilen for å utøve førstehjelp, oppdaget de straks at noe var i veien.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: Carolynne Seiffert

Babyen var nemlig ikke levende. Det var derimot en dukke av merket 'reborn doll' - en dukke som ser så naturlig ut at hvem som helst kunne tro den var et levende spedbarn - spesielt gjennom en varm bilrute.

Dukkens - og bilens - eier er Carolynne Seiffert fra Brattleboro i Vermony, og hun har i ettertid fortalt at hun begynte å samle på slike dukke etter hennes egen lille sønn døde.

- Jeg skulle ønske denne episoden aldri hadde skjedd. Jeg var begeistrert for dukken min, og ønsket å ha den med meg, forklarte Carolynne Seiffert senere i en uttalelse.

I ettertid har Seiffert fått klistret på et klistremerke på bilruten, for å unngå misforståelser fremover. På klistremerket står det:

- Reborn dolls. IKKE levende babyer. IKKE knus ruten.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: Carolynne Seiffert

Politiet gikk forøvrig med på å betale erstatning for den knuste ruten.