Betjentene så livløs baby i glovarm bil: Smadret ruten for å hjelpe, men innså straks at de hadde gjort en feil

07/9/16 08:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Caroline Seiffert
Foto: Caroline Seiffert
Betjentene fryktet for den lille jentas liv, da de så en livløs baby sitte innesperret i en glovarm bil. Så knuste de ruten, men måtte sperre opp øynene.

Hver sommer oppstår det dessverre episoder hvor tankeløse foreldre etterlater barna deres i biler som er så varme at det kan være til livsfare for de små.

Derfor var politiet i New Hampshire ikke sene med å rykke ut, etter de hadde fått atskillelige henvendelser om et spedbarn som var etterlatt i en glovarm bil på en Walmart-parkeringsplass. Det skriver CBS Boston

Da politiet ankom, så de straks det lille spedbarnet sitte livløst fastspent i barnesetet, og det ble derfor besluttet at ruten måtte knuses med det en gang, for å få det lille barnet ut.

Som sagt så gjort, men da betjentene trakk det bevisstløse barnet ut av bilen for å utøve førstehjelp, oppdaget de straks at noe var i veien.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: Carolynne Seiffert

Foto: Carolynne Seiffert

Babyen var nemlig ikke levende. Det var derimot en dukke av merket 'reborn doll' - en dukke som ser så naturlig ut at hvem som helst kunne tro den var et levende spedbarn - spesielt gjennom en varm bilrute.

Dukkens - og bilens - eier er Carolynne Seiffert fra Brattleboro i Vermony, og hun har i ettertid fortalt at hun begynte å samle på slike dukke etter hennes egen lille sønn døde.

- Jeg skulle ønske denne episoden aldri hadde skjedd. Jeg var begeistrert for dukken min, og ønsket å ha den med meg, forklarte Carolynne Seiffert senere i en uttalelse.

I ettertid har Seiffert fått klistret på et klistremerke på bilruten, for å unngå misforståelser fremover. På klistremerket står det:

- Reborn dolls. IKKE levende babyer. IKKE knus ruten.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: Carolynne Seiffert

Foto: Carolynne Seiffert

Politiet gikk forøvrig med på å betale erstatning for den knuste ruten.
 

 

En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned på undertøyet sitt.
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.