Bilist var lei av at hensynsløs ‘idiot’ stjal privat parkeringsplass: Så planla han en snedig hevn

02/02/2018 19:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann fikk nok av at noen stjal den private parkeringsplassen hans retten foran nesa på han. Så la han en snedig plan.

Det finnes ikke noe mer irriterende enn at noen tar parkeringsplassen rett foran trynet på en.

Hvis man trofast sitter og venter med blinklyset på, og så kommer det en annen bil fra siden og stjeler plassen rett foran nesa di, så kan det fort være at det bruser så kraftig i blodet at roping, fingeren og temperamentet viser seg fra sin verste side.

For en anonym mann i London ble den situasjonen hverdag når han kom til jobb og skulle parkere på plassen sin, skriver han på det sosiale mediet Reddit i en svært underholdende historie.

- Jeg jobber for et lite firma nord i London. Bak bygningene er det åtte små parkeringsplasser vi betaler 13.000 kroner i året for å kunne bruke. Men for syv uker siden begynte plutselig en ukjent rød bil å stå i området. På min plass, skriver den anonyme mannen fra London.

Irritert over at parkeringsplassen ble tatt, bestemte mannen seg for å parkere bilen sin rett bak den ukjente bilen, og skrev flere lapper han la på bilens fronrute. Men det nyttet ikke, og bilen sto fortsatt på hans plass når han kom om morgenen og den sto der fremdeles når han skulle gå for dagen.

Etter 10 dager fikk mannen nok, og rasende bestemte den forbanna mannen å legge en snedig hevnplan.

- Etter 10 dager mistet jeg besinnelsen og begynte å tenke ut en plan for hvordan jeg kunne ta hevn. Da kom jeg på at kollegaen min skulle på permisjon i et par uker og at broren min skulle på ferie. 

I ti dager kom mannen på jobb og så at en annen hadde stjålet plassen hans. Foto: Shutterstock

Da betydde at jeg hadde en ekstra parkeringsplass og bil til rådighet, skriver mannen. Ettersom parkeringsplassen bare har åtte plasser, kommer det bare parkeringsvakter hvis en av bilistene ringer inn til selskapet som er ansvarlig for parkeringen.

De skulle også få en viktig rolle i mannens hevn.

Da det nærmet seg helg fredag ettermiddag, kjørte den hevngjerrige mannen brorens bil helt inntil den syndige røde bilen, slik at p-plass-tyven ikke kunne rykke bilen sin av flekken.

- Deretter bestemte jeg meg for å ringe til parkeringsvaktene og registrere broren min sin bil, samtidig som jeg forklarte at de skulle se etter en rød bil av merket Ford som sto der ulovlig, skriver den anonyme britiske mannen.

Mandagen etter var hevnen plutselig veldig søt. Da sto det en forbanna og hjelpesløs mann og skrek til en parkeringsvakt fordi han hadde fått en bot på 1.000 kroner uten å kunne flytte bilen sin.

Det viste seg å bli en kostbar affære å stjele en parkeringsplass. Foto: Shutterstock

- Jeg lo så jeg gråt og måtte virkelig ta meg sammen da de spurte meg om jeg visste hvem som eide broren min sin bil. Det visste jeg dessverre ingenting om, skriver mannen.

For med kollegaen på permisjon, kunne mannen parkere i ro og fred de neste dagene mens den andre mannen ble stående fast og fikk en ny bot på 1.000 kroner. Han fikk så beskjed om at hans røde bil kom til å bli bøtlagt daglig hvis han ikke fant ut hvem som var eieren av bilen som sto bak ham.

- Bilen sto der i en hel måned og parkeringsvakten dukket opp minst 18 ganger, hvilket utgjorde minst 18.000 kroner i bøter. Da broren min kom hjem, hentet vi bilen hans i helgen. Og da jeg kom på jobb igjen mandagen etter var den røde bilen borte, skriver mannen som virkelig fikk en søt hevn.

Den underholdende historien om parkeringstyveriet har fått massiv respons og på bare en drøy uke har innlegget fått mer enn 21.000 likes.