Ble nektet oppmøte i bryllupet på grunn av kjolen

20/03/2023 13:18

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En ung tyrkisk fotomodell ved navn Alena har delt sine frustrasjoner på TikTok om at venninnen nektet henne å delta i bryllupet hennes fordi Alena visstnok var for vakker.

Den tyrkiske fotomodellen, Alena, har delt en video på sosiale medier TikTok (@alenayildiz) der hun deler frustrasjonene sine over at venninnen har nektet henne tilgang til bryllupet hennes, selv om hun hadde blitt invitert til å begynne med. Det skriver Ladbible.

Alena forklarte at venninnen hadde trukket tilbake invitasjonen til bryllupet kort tid før bryllupet fordi hun syntes Alena var for vakker i kjolen som venninnen hadde valgt til henne.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Privat

"Min nære venn trakk invitasjonen til bryllupet sitt fordi hun syntes jeg så for bra ut i kjolen hun hadde valgt for meg," skrev Alena i begynnelsen av videoen.

Meningene om situasjonen var veldig blandede, men de fleste av modellens følgere støttet henne. For eksempel skrev en: "Det var HENNE som valgte kjolen, så hun kunne bare ha bedt deg om å bytte kjole [...]".

En annen skrev: "Som din venn, bør hun ønske at du skal se vakker ut. Hvis hun var trygg, ville hun ikke føle seg skremt i sitt eget bryllup. Så trist."

En tredje undret seg over venninnens oppførsel og spurte humoristisk: "Hvorfor valgte hun ikke bare en annen kjole da? Eller en søppelsekk kanskje?"

Noen få uttrykte imidlertid at de kunne forstå vennen, og en skrev for eksempel: "Ja, du ser bra ut i det .... Men ærlig talt, jeg forstår vennen din ... Jeg ville respektere det og velge en annen kjole ... Det er hennes dag, og [det er] ondt å overgå henne."

Til det svarte Alena: "Jeg forstår hva du mener, men hun trakk invitasjonen like før bryllupet, så det var ikke tid til å få en ny. Jeg ble bare hjemme ..."

Foto: Privat

Den tyrkiske modellen lurte imidlertid ikke TikTok-følgerne sine til å se henne i kjolen da hun avsluttet videoen med bilder av henne i kjolen og skrev: "Tok fortsatt noen deilige bilder i den."

Tror du at gjester kan nektes adgang til et bryllup hvis de er for vakre og dermed "overgår" brudeparet?