Blind kone melder mannen sin savnet: Du vil aldri gjette hvor politiet fant liket

13/05/2024 14:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En blind dame fra USA meldte mannen sin savnet da hun ikke hadde hørt fra han på lenge, men det viste seg at han var mye nærmere enn hun hadde forventet.

29. desember klokken 18 ringte en eldre blind dame politiet for å melde mannen sin savnet, da hun ikke hadde hørt fra ham siden klokken 18. 15 dagen før, noe som «var uvanlig». 

Politiet sendte derfor en patrulje ut til huset for å etterforske forholdet. I en uttalelse skrev politiet: "Betjente ankom stedet og snakket med klageren - en synshemmet dame - som rapporterte at hun ikke hadde hørt fra mannen sin siden tirsdag rundt klokken 15, noe som var uvanlig."

Uttalelsen fortsetter: "Hun identifiserte mannen sin som William Robert 'Bob' Lang Jr., 76 år, fra Natchitoches, Louisiana. Offiserer begynte å avhøre klageren for en rapport da de la merke til at alle Mr. Langs kjøretøy var parkert ved boligen ."

Ikke nok med det, det står også at betjentene oppdaget et knust vindu i huset, som fru Lang ikke hadde lagt merke til på grunn av hennes manglende evne til å se. 

Offiserene fikk derfor tillatelse til å ransake huset for å se om de kunne finne Mr Lang... og det kunne de.

Offiserer fant mannen død i sengen sin med flere skuddskader og ba derfor om forsterkninger. Lang ble raskt erklært død av assisterende rettsmedisiner Steven Clanton. Det er det Ladbible skriver . 

Liket ble deretter fraktet til Legekontoret, hvor det ble utført en obduksjon som fastslo dødsårsaken som drap.

Politiet har imidlertid foreløpig ikke foretatt noen pågripelser i saken, og kona er derfor ikke mistenkt for drapet, selv om hun var i huset med liket. 

Den 31. desember uttalte det lokale politiet: "Våre etterforskere jobber hardt for å arrestere personen(e) involvert i drapet på Mr. Lang. Vi sender våre sympatier til Lang-familien" og utdypet videre at de var i ferd med å avhør av beboere i nærområdet, samt innhenting av overvåkingsmateriell fra nærliggende butikker og virksomheter.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.