Bonden var lei av ulovlig parkerte biler: Hevnen hans er morsom

26/06/2023 12:30

Emma

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En bonde fra Wales var godt og virkelig lei av turister som alltid måtte parkere foran porten til åkeren hans, og hans hevn har nå blitt delt på Twitter, til stor fornøyelse for resten av oss.

Hvis noe, kan dårlig parkering være irriterende, spesielt hvis det er på en overfylt parkeringsplass, og den dårligere parkeringen er grunnen til at du ikke kan få en ledig plass selv.

Men hva om det er omvendt? Det er sjelden at folk har parkering et problem i en helt tom parkeringsplass, men likevel var det akkurat det som var problemet for en walisisk bonde.

Bonden hadde problemer med turister som parkerte rett foran porten til åkeren sin da de gikk ut en tur i de vakre omgivelsene.

Selv om det alltid er god plass til bilene, klarte folk ofte å holde bare slik at bonden ikke kunne åpne porten og komme inn i landet sitt.

En dag da en svart BMW tok «forbudt plass», valgte bonden å gjøre noe med det og ta hevn. BMW-en hadde skylden for at han ikke klarte å komme videre med dagen, så selvfølgelig skulle han også ha skylden for at eierne av bilen ikke kunne gå videre.

Bonden tok derfor mye tunge jerngjerder og plasserte rundt bilen slik at det ikke var mulig å kjøre fra stedet.

Rådskvinne Emily Durrant oppdaget det morsomme synet og la ut et bilde av det på Twitter med bildeteksten:

"Det er flott å kunne ønske alle fra Wales velkommen tilbake til vårt lille hjørne av himmelen, men vær så snill å ikke være en bummer ved å parkere foran bondens porter."

Hun fortsatte: "Det er et sted hvor folk jobber, ikke bare et morsomt sted å være. Når bøndene ikke får tak i husdyrene sine, blir de litt urolige. Greit nok."

Durrant utdypet at det er et morsomt bilde, men at budskapet er alvorlig, da det er viktig at landets bonde kan jobbe i fred. Hun påpeker derfor at turister og gjester på landet må være oppmerksomme på omgivelsene sine, slik at de ikke står i veien som den uheldige eieren av BMW-en.

Om bonden hjalp til med å fjerne gjerdet igjen, eller hvordan BMW-eieren(e) kom seg videre, forteller ikke historien, men jeg lurer på om dette var siste gang han parkerte der.