Brannmannen Marc hjalp en liten jente til verden - nå har han adoptert henne

02/02/2017 15:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Da den amerikanske brannmannen Marc Hadden hadde hjulpet den lille jenta til verden, visste han at han måtte tilby henne et hjem.

Den amerikanske brannmannen Marc Hadden fikk plutselig en uventet arbeidsoppgave, da en kvinne skulle føde en sen kveld tilbake i november 2011. 

Kvinnen klarte nemlig ikke å komme seg på sykehuset, og derfor måtte Marc Hadden trå til og hjelpe barnet til verden.

Det skriver Mirror.

- Han ringte til meg og var helt i ekstase. Jeg mener, han brakte en barn til verden, og hvem får mulighet til det hvis de ikke er leger, husker Marcs kone Beth.

Da den nybakte mor valgte å adoptere bort den lille jenta, bestemte Beth og Marc Hadden seg for at de ville by henne velkommen til deres familie.

48 timer etter fødselen flyttet det nyfødte barn derfor inn hos brannmannen og kona hans, og de bestemte seg for å gi henne navnet Grace.

Foto: Privat

Foto: Privat

Paret hadde de to sønnene Will og Parker sammen fra før av, og ønsket seg flere barn, men Beth kunne dessverre ikke få flere barn selv. Lille Grace fikk altså to eldre brødre, som begge var veldig stolte av sin nye lillesøster. 

Foto: Privat

Gjennom hele Graces oppvekst har Beth og Marc Hadden fortalt den lille jenta deres hvordan hun kom til verden. De ønskede nemlig ikke at hun først skulle finne ut av det når hun var eldre. Fem år etter adopsjonen er Grace vokst opp og blitt en skikkelig pappajente.

Foto: Privat

Far og datter drar ofte inn til byen sammen - for eksempel ut og spiser på en amerikansk fastfoodrestaurant. 

- Hun er min beste venn. Vi deler et fantastisk bånd, forteller Marc Hadden til Mirror.