Bruden gjorde en 'liten' oppdagelse på bryllupsnatten - men mannens reaksjon var enda verre

19/10/2023 22:00

redaktion

Viralt
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Et par hadde ventet med å ha sex til bryllupsnatten, og her gjorde kvinnen da en «mindre» oppdagelse.

Et bryllup ble nylig overskygget av en overraskende avsløring da et par som hadde vært sammen i et år før ekteskapet bestemte seg for å vente med å ha sex til bryllupsnatten.

Det var denne skjebnesvangre natten at bruden ble presentert for noe som fikk henne til å tvile på ektemannens bekjente «tradisjonelle verdier».

Disse hendelsene ble rapportert av Daily Star.

Selv om kvinnen tidligere hadde bemerket at mannen hennes ikke var religiøs, beskrev hun bryllupsnatten som en øyeåpner da han "overrasket henne med en mindre enn gjennomsnittlig fysisk egenskap og prøvde å oppføre seg som om ingenting var utenom det vanlige."

Denne uventede hendelsen utfordret hennes oppfatning av hans sanne karakter.

Kvinnen tok senere til Reddit for å dele sine tanker og bekymringer om situasjonen.

I innlegget sitt spurte hun: «Er det feil av meg å reflektere over dette og være skuffet over at jeg ventet til bryllupsnatten min med å oppdage at hans «tradisjonelle verdier» sannsynligvis ikke er det han påstår?»

"Jeg prøvde å oppføre meg som om ingenting var utenom det vanlige, og vi gikk ut sammen, men... jeg føler meg litt villedet eller som om noe ble holdt fra meg. Dette kom som en overraskelse. Og hvis du har lest lenge, takk deg for din tid."

Dette innlegget fikk massevis av reaksjoner, med over 1700 kommentarer fra Reddit-brukere. Noen prøvde å trøste kvinnen, og påpekte at størrelsen på ektemannens fysiske egenskaper ikke burde bestemme kvaliteten på et forhold.

En person som mente problemet gikk utover enkel størrelse skrev følgende i kommentarene:

"Dette er et alvorlig tillitsproblem, det handler ikke bare om størrelse. Det handler om at han ikke stoler på henne nok til å være ærlig, og nå kan hun ikke stole på ham for å være ærlig."