Bruden gjorde et «lite» funn på bryllupsnatten - men ektemannens reaksjon var enda verre

19/09/2023 15:30

Emma

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Youtube
OBS Arkivfoto. / Foto: Youtube
Et par hadde ventet til bryllupsnatten med å ha sex, og her gjorde kvinnen en «mindre» oppdagelse.

Et tilsynelatende idyllisk bryllup ble nylig overskygget av en uventet åpenbaring da et par som hadde vært sammen i et år før ekteskapet bestemte seg for å vente med å ha sex til bryllupsnatten.

Det var denne avgjørende kvelden at bruden oppdaget noe som satte spørsmålstegn ved ektemannens påståtte «gammeldagse verdier».

Det skriver Daily Star.

Selv om kvinnen tidligere hadde bemerket at mannen hennes ikke var religiøs, beskrev hun bryllupsnatten som en øyeåpner da han "overrasket henne med en mikropenis på bryllupsreisen og prøvde å oppføre seg som om ingenting var utenom det vanlige". Denne uventede hendelsen kastet en skygge over hennes forståelse av hans sanne karakter.

Det var i et Reddit-innlegg at kvinnen senere åpnet seg om overraskelsen, og delte sine tanker og bekymringer. I innlegget spurte hun: "Er jeg skurken for å se på dette og være opprørt over at jeg ventet til bryllupsnatten min for å finne ut at han sannsynligvis ikke har så 'gammeldagse verdier' som han sier at han har?"

– Jeg oppførte meg som om ingenting var uvanlig og dro til byen med ham, men ... Jeg føler meg litt løyet til - eller noe ble bevisst holdt tilbake fra meg. Dette var mildt sagt uventet. Og hvis du har lest så langt, takk for tiden din.

Innlegget genererte en bølge av reaksjoner, med over 1,700 kommentarer fra Reddit-brukere. Noen prøvde å trøste kvinnen og sa at størrelsen på ektemannens manndom ikke skulle avgjøre et forhold.

En person som mente dette var mer enn bare et «størrelsesproblem» skrev i kommentarfeltet: «Dette er et alvorlig tillitsproblem, det er ikke størrelsen som er problemet her. Det er det faktum at han ikke stolte nok på henne til å fortelle henne det, og to, nå kan hun ikke stole på at han ikke er uærlig.