Bruden trodde ikke sine egne øyne da hun så dette bryllupsbilde - ser du problemet?

26/05/2017 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Et kanadisk brudepar fikk seg litt av en overraskelse da fotografen plutselig begynte å le høyt.

For de fleste ektepar er bryllupsdagen en helt spesiell og minneverdig begivenhet. Men kanadiske Jenessa McKillen og mannen hennes Brad, fikk seg et minne som var helt utenom det vanlige. 

I forbindelse med bryllupet deres den 20. mai, hadde brudeparte dratt ut til gården hvor Jenessa McKillen vokste opp. Her skulle de nemlig ta bryllupsbildene deres.

Det skriver BuzzFeed.

Men plutselig begynte fotografen Rebecca Sprau å le høyt. Hun hadde tatt en rekke forskjellige bilder, og foreslått at brudeparet skulle stille seg foran kuene for å ta et litt utradisjonelt bilde. 

Men plutselig så man at en av kuene hadde hoppet opp på en av de andre, mens Jenessa McKillen og Brad poserte foran de store klovdyrene.

- Det er et sånt type bilde man aldri kommer til å få tatt igjen, sier Rebecca Sprau til BuzzFeed.

 

Ifølge Jenessa McKillen burde det ikke være en liten kalv på vei. Det var visstnok to hunnkuer som hadde en morsom stund sammen på bildet. 

I tillegg til fotografen moret brudeparet seg også over det utradisjonelle bryllupsbildet som har vakt stor oppmerksomhet i tiden etter deres store dag, og er blitt delt og likt av tusenvis av brukere på sosiale medier. 

Se noen av Rebecca Spraus bilder fra bryllupet rett nedenfor.