Brudens sønn døde kort tid før bryllupet: Brudgommens overraskelse fikk henne til å bryte sammen i tårer

27/03/2023 07:59

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da amerikanske Becky skulle gifte seg var det naturlig nok en dag full av feiring, farger og lykke, men noe manglet fortsatt, ettersom sønnen hennes hadde dødd kort tid før bryllupet.

Amerikanske Becky Telly hadde – som så mange andre kommende bruder – gledet seg utrolig mye til den store dagen hennes, da hun måtte si «ja» til mannen sin, Kelly Turner, og sverge troskap til ham til døden skiller dem.

Gleden ble imidlertid overskygget av at Beckys sønn, Triston, dessverre på tragisk vis hadde gått bort kort tid før bryllupet, og det plaget derfor den kommende bruden at hennes egen sønn ikke kunne delta på den store dagen.

Kelly hadde imidlertid bestemt seg for at han ville gjøre alt for å sikre at Becky kunne få drømmedagen hennes, og han hadde derfor sørget for at en del av Triston var til stede på bryllupsdagen.

Til seremonien hadde han satt opp en tom stol med et skilt der det sto: «Jeg er i himmelen når du gifter deg, så hva kan jeg gjøre? Jeg kommer ned til jorden for å tilbringe dagen med deg. Så spar et sete, bare en tom stol. Du ser meg kanskje ikke, men jeg vil være der."

Tristons stol for bryllupsseremonien / Foto: Facebook

Uvitende om Kellys plan visste ikke Becky at disse ordene skulle vise seg å være sannere enn man skulle tro. Triston hadde valgt å donere organene sine etter hans død, og hjertet hans levde derfor videre i en ung mann ved navn Jacob Kilby, som Kelly hadde invitert til bryllupet.

Kelly hadde avtalt å betale for en flybillett for Jacob til å delta på bryllupsseremonien, og ikke bare det, han ga også Becky et stetoskop slik at hun kunne lytte til hennes avdøde sønns bankende hjerte som nå var i Jacobs bryst.

På den måten klarte Kelly å sørge for at Beckys dag ble som ønsket, da Triston på en måte var til stede på bryllupsdagen, og det var en tydelig rørt brud som tok imot Jacob med åpne armer og tårer i øynene.

Foto: Facebook