Brudepar skal danse brudevalsen: Plutselig blir festen avbrutt av en uventet gjest

08/01/2021 16:35

Emma Sletta

Viralt
Et brudepar får deres størrste sjokk når de ser hvem som avbryter bryllupsfesten kort tid før de skal danse bryllupsvalsen sin.

Matt og Kya Debono fra Australia hadde vært økonomisk presset i lang tid, og derfor slet de med å få hverdagen til å fungere sammen. Matt var arbeidsløs, og situasjonen ble absolutt ikke bedre da Kyas mor plutselig døde.

Til tross for at deres drøm var et stort bryllup med familie og venner, virket det ikke sannsynlig at det ville bli en realitet i nær fremtid.

Matt var imidlertid ikke villig til å gi opp sin store drøm. Han bestemte seg derfor for å kontakte KIIS 1065 og forklarte at hans største drøm var å overraske hans livs kjærlighet med et vakkert og minneverdig bryllup. Det skriver Delbart.

Til sin store overraskelse svarte radiokanalen at de var villige til å betale hele bryllupet. Dette betydde at de ville betale alt fra bryllupsklær til mottakelse, underholdning og påfølgende bryllupsreise. Men det var ikke alt.

Besøk av en uventet gjest

Paret ble spurt av radiokanalen hvilken sang de ønsket å danse til under bruddet. Her falt deres valg på Ed Sheerans 'Thinking Out Loud' som det var en sang som de begge elsket veldig høyt.

Da paret gjorde seg klar til å danse sine bryllup valser, en uventet gjest plutselig gikk inn døren kort tid før musikken skulle starte.

Personen som dukket opp var ingen ringere enn den verdenskjente sangeren Ed Sheeran. Han hadde bestemt seg for at han ville gi brudeparet en overraskelse, noe de ville glemme.

Verdensstjernen hadde hørt at radiostasjonen hadde planlagt et spesielt bryllup for Matt og Kya, hvor de skulle danse til en av hans sanger. Derfor kontaktet han radiostasjonen og fortalte ham at han ønsket å overraske det nygifte paret med en uforglemmelig forestilling.

Du kan se en video nedenfor der Matt og Kya blir overrasket og nesten sjokkert over at Ed Sheeran plutselig dukker opp i bryllupet deres.