Brukte superlim som hårspray

09/02/2021 12:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En amerikansk Tiktok-stjerne prøvde superlim for å få håret til å sitte da hun gikk tom for hårspray.

Det viste seg ikke å være en god idé. Faktisk var det alt annet enn en god idé.

Tessica Brown, bedre kjent på sosiale medier Tiktok som "Im_d_ollady" har over 600.000 følgere, og bruker sin plattform til å dele skjønnhetstips og triks. Nå har hun delt noe som på ingen måte var et smart triks.

Hun sier i en video med over 5 millioner liker som for en måned nå, hun har hatt helt stivt hår fordi hun valgte å bytte superlim i den.

Tessica Brown forklarer at hun gikk tom for hårproduktet hun vanligvis brukte, og i et forsøk på å sparre tid, tok hun i stedet en kan av den såkalte "Gorilla Glue" - "Gorilla" -merket er kjent i USA for å lage utrolig sterk tape og lim.

Videoen har spredt seg som ild i tørt gress på sosiale medier, ikke minst fordi mange synes det er litt morsomt, mens andre bare er fascinert av hvordan kvinnen kan kjøre begge hendene over håret uten at den beveger seg på noen måte.

Det er imidlertid ikke fullt så gøy for Tiktok-stjernen, da limet nå strammer så mye at det gir henne hodepine, og til tross for utallige forsøk, har det ennå ikke klart å vaske bare litt av limet ut av det helt stive håret.

Videoen har fått så mye oppmerksomhet at selskapet bak Gorilla Glue nå har sendt en samtale til Tessica Brown.

Den første, og kanskje en smule åpenbar; Ikke legg superlim i håret ditt. I tillegg anbefaler selskapet kvinnen å bruke rensende alkohol, og sakte prøve å gni den inn i håret, men legger til at prosessen kan ta svært lang tid.