Bryllup «sabotert» av nabo: Startet gressklipperen så snart bruden kom

19/09/2023 17:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et pars utendørs bryllup ble "ødelagt".

Et bakgårdsbryllup betyr vanligvis en rolig, intim setting for et par å si "ja", og ideelt sett ville de eneste lydene være forsiktig svaiende trær og romantisk musikk.

Dessverre, for ett par, ble løftene deres fullstendig overdøvet av en hensynsløs nabo som de hevder begynte å klippe plenen hennes akkurat da bruden tok sine første skritt mot sin kommende ektemann.

En anonym bryllupsgjest har nevnt at den såkalte «Karen» målrettet startet gressklipperen sin, best da brudens sang begynte å spille, i et forsøk på å sabotere bryllupet og fortsatte å klippe gjennom hele seremonien.

Ifølge gjesten prøvde de å be henne om å stoppe, men hun var ikke særlig vennlig og ignorerte rett og slett bønnene deres om å stoppe.

Støyen var så høy at hun og andre gjester ikke engang kunne høre at parets løfter ble utvekslet.

Foto: TikTok

Ved å dele opptakene på TikTok skrev gjesten, som går under brukernavnet @vampyyric: «Noen mennesker er bare så elendige» og forklarte følgerne hennes at ingen hadde plaget henne.

Hun nevner også at den ikke navngitte kvinnen kjeftet på dem på et tidspunkt. Opptaket av bryllupet har siden blitt viralt, og lyden av gressklipperen kan høres hele veien.

Videoen avsluttes med et klipp av naboen som støyende pakker sammen og går bort, tilsynelatende uten skyldfølelse over bråket hun skapte.

De som har sett videoen har vanskelig for å tro at noen skulle gjøre noe slikt og har lurt på hva som eventuelt kunne ha gått galt mellom naboene siden hun kunne tenke seg å opptre på en slik måte.

Men som mange har skrevet i kommentarene, uansett om de alle kommer overens eller ikke, ville den slags oppførsel uansett vært uakseptabel.

En person skrev:

«Jeg forstår ikke hvordan noen kan være så slemme. Det er virkelig trist å se på.»

En annen skrev: «Jeg kan ikke engang se det. Og kvinnen så på bryllupet flere ganger, hun visste hva hun gjorde!»

Noen råder de nygifte til å ta hevn ved å lytte til høy musikk eller ta trommetimer, mens andre oppfordrer paret til ikke å synke til hennes nivå.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.