Christian ble født synshemmet: Se da han får briller for første gang

17/11/2023 15:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det hjertevarme klippet har tatt internett med storm.

Da den lille gutten Christian kom til verden var alt tydeligvis som det skulle. Dessverre viste det seg ikke å være slik.

Etter tre måneder oppdaget foreldrene hans en synshemming som bokstavelig talt ville ha stor innvirkning på den lille guttens syn på verden.

Foreldrene hadde lagt merke til at den lille gutten slet med å få øyekontakt – en ferdighet babyer vanligvis mestrer i den alderen.

Bored Daddy skriver det. En konsultasjon hos en øyespesialist avdekket at Christian ble født med alvorlige synshemminger som krevde spesielle briller.

Brillene er laget av myk plast, og til å begynne med nektet Christian å bruke dem. Han snudde imidlertid en tallerken da han oppdaget magien med glass.

Ropet hans ble umiddelbart til et hjertevarmt smil da han tydelig kunne se foreldrenes ansikter for første gang. Foreldrene, som var overveldet av glede og lykke, klarte ikke å holde tårene tilbake.

Faren hans observerte: "Du liker dem, he". Det hjertevarme klippet, der den lille gutten ser klart for første gang, har fått mange reaksjoner, og for mange har det fått begeret til å renne over:

«Så fantastisk... det vakre smilet hans fikk meg til å gråte», skriver en bruker blant annet i kommentarfeltet på YouTube.

Du kan se den hjertevarmende video ved at klikke her.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.