Christina kjøpte bok fra 1800-tallet: Gjorde urovekkende funn da hun åpnet den

05/08/2022 07:15

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Christina trodde hun kjøpte et stykke historie etter å ha kjøpt en bok fra 1800-tallet - men hun fikk mer enn hun forventet.

Christina Dyer, som elsker antikvitetshandelen, ble overrasket etter å ha kjøpt det hun trodde var en "uskyldig" skinnbundet bok fra 1800-tallet.

Hun fant snart ut at boken skjulte en uhyggelig hemmelighet.

Hun sier i en viral video at hun hadde kjøpt boken, som antas å være fra viktoriansk tid, fra noen på internett, hvoretter du får et glimt av en av de første sidene.

Da Christina fordypet seg dypere i sidene i boken, gjorde hun imidlertid en ganske urovekkende oppdagelse.

Hun fant menneskelig DNA i form av flere hårlokker som hadde blitt plassert mellom sidene.

Du kan se videoen nedenfor:

I videoen hennes, som hun har delt under brukernavnet @thedyerghoulhouse, velger hun å spørre følgerne sine hva hun skal gjøre.

I kommentarfeltet skriver flere at i den tiden da håret stammer fra, var det veldig normalt å gi ens kjære en hårlokk, eller at foreldrene holdt håret fra barnet sitt hvis det var dødt.

"På den tiden var det vanlig for folk å bevare minnet om noen de elsket ved å gi et stykke av håret som en gave", skriver en.

"Den gangen var det ganske meningsfylt å gi deler av håret ditt til dine kjære", skriver en annen.

Selv om denne praksisen kan ha vært vanlig i gamle dager, er det absolutt ikke tilfelle i dag - og noen kunne ikke la være å tro at hårlokkene ble etterlatt av en seriemorder.

"RING POLITIET. Jeg tenker umiddelbart på en seriemorder."

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.