Christina kjøpte bok fra 1800-tallet: Gjorde urovekkende funn da hun åpnet den

05/08/2022 07:15

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Christina trodde hun kjøpte et stykke historie etter å ha kjøpt en bok fra 1800-tallet - men hun fikk mer enn hun forventet.

Christina Dyer, som elsker antikvitetshandelen, ble overrasket etter å ha kjøpt det hun trodde var en "uskyldig" skinnbundet bok fra 1800-tallet.

Hun fant snart ut at boken skjulte en uhyggelig hemmelighet.

Hun sier i en viral video at hun hadde kjøpt boken, som antas å være fra viktoriansk tid, fra noen på internett, hvoretter du får et glimt av en av de første sidene.

Da Christina fordypet seg dypere i sidene i boken, gjorde hun imidlertid en ganske urovekkende oppdagelse.

Hun fant menneskelig DNA i form av flere hårlokker som hadde blitt plassert mellom sidene.

Du kan se videoen nedenfor:

I videoen hennes, som hun har delt under brukernavnet @thedyerghoulhouse, velger hun å spørre følgerne sine hva hun skal gjøre.

I kommentarfeltet skriver flere at i den tiden da håret stammer fra, var det veldig normalt å gi ens kjære en hårlokk, eller at foreldrene holdt håret fra barnet sitt hvis det var dødt.

"På den tiden var det vanlig for folk å bevare minnet om noen de elsket ved å gi et stykke av håret som en gave", skriver en.

"Den gangen var det ganske meningsfylt å gi deler av håret ditt til dine kjære", skriver en annen.

Selv om denne praksisen kan ha vært vanlig i gamle dager, er det absolutt ikke tilfelle i dag - og noen kunne ikke la være å tro at hårlokkene ble etterlatt av en seriemorder.

"RING POLITIET. Jeg tenker umiddelbart på en seriemorder."

 

 

 

Læs også:

Ekspert: Dette må du aldri legge i vaskemaskinen Hvis du har tenkt å kjøre et hurtigprogram på vaskemaskinen, sørg for å ikke legge inn dette.