Christine gjør seg klar til å gå opp kirkegulvet - så tar bryllupet en uhyggelig vending

15/12/2017 18:45

Anniken Hauge

Viralt
Da 23-årige Christine Jo Miller fra Nebraska i USA tok brudebuketten i hånden på bryllupsdagen sin, fikk hun en så voldsom reaksjon at han måtte fraktes til sykehus.

Det som skulle vært et drømmebryllup for den 23-årige kvinnen, endte i stedet med å bli et mareritt da hun tok brudebuketten i hånden.

For å gjøre brudebuketten litt ekstra spesiell, hadde amerikanske Christine Jo Miller valgt å plukke ville blomster og sette sammen buketten selv.

Blomstene fant hun utenfor familiens hus i Lincoln i Nebraska. Hun forelsket seg fort i en hvit blomst, som hun tenkte at hun naturligvis skulle ha med i buketten.

Dessverre for Christine Jo Miller var det ikke en helt ufarlig blomst hun hadde forelsket sig i. Blomsten heter ‘Snow-of-the-mountain’ og kan være giftig for mennesker.

Etter å ha funnet blomstene til drømmebutikken gikk Christine og la seg. Da hun våknet neste moren, altså på selve bryllupsdagen, skylte hun ansiktet i vann fra springen. Dessverre var det fortsatt giftig pollen på hendene hennes, hvilket ga henne en voldsom allergisk reaksjon.

Øynene hennes ble så hovne at den stakkars bruden knapt kunne åpne dem, og fikk utslett i hele ansiktet. 

Bruden rakk akkurat å dra innom legevakten før vielsen, men til hennes store skuffelse var det stengt den dagen. 

Ettersom hun nektet å gå glipp av sin store dag, valgte hun å gjennomføre vielsen og gikk derfor opp kirkegulvet med hovne øyne og utslett i hele ansiktet:

- Jeg så veldig uhyggelig ut på min egen bryllupsdag. Flere av gjestene trodde jeg og mannen min hadde kranglet voldsomt. På et tidspunkt gjorde det så vondt at jeg trodde jeg skulle dø, forteller Christine Jo Miller til Inside Eidition.

Ved enden av kirkegulvet sto 24-årige Jon, og var vitne til at kjæresten hans hadde store smerter:

- Hun kjempet med å holde øynene åpne. De rant hele tiden, og hun så rett og slett ganske forferdelig ut, forteller den 24-årige brudgommen.

Christine klarte å kjempe seg gjennom vielsen. Paret valgte å kjøre til nærmeste sykehus rett etter vielsen. De gikk derfor glipp av det meste av selve bryllupet.

Tross smerter hadde bruden overskudd til å dokumentere hendelsen med en selfie fra dagen:

På hospitalet fik Christine jo Miller hurtig behandling. På trods af vedvarende smerter var hun ivrig efter at komme tilbage til receptionen. Hun smed derfor brudekjolen og købte en t-shirt hvorpå der stod ‘brud’ og et par pyjamas-bukser, da det var det eneste, hun kunne holde ud at have på.

Først en uge senere forsvant hevelsen. Parets fotograf arrangerte deretter en mini-seremoni, slik at de nygifte endelig kunne få tatt de flotte bryllupsbilledene de hadde drømt om.

Du kan se det lykkelige parets brudebilder nedenfor, hvor Christine igjen har på seg den vakre brudekjolen: