Damelag kaster inn håndkleet for å samle inn penger til klubben: overlater nesten ingenting til fantasien

28/04/2024 12:50

Sofie

Viralt
Foto: Melton Mowbray Ladies Tug Of War
Foto: Melton Mowbray Ladies Tug Of War
Et helt kvinnelig lag med supersterke dragkampmestere kledd av for en leken kalender som kan bli din for £15 (184 norske kroner).

Kvinnene sier at en byggeplass ikke er det mest optimale stedet for en nakenfotografering, siden de hadde uventede tilskuere.

Tautrekkingskvinner fra Melton Mowbray mente det ville være en god måte å holde klubben i gang økonomisk for å lage sin egen 2023-kalender.

Foto: Melton Mowbray Ladies Tug Of War

Det som startet som en spøk, endte med at de alle strippet på et jorde med dyr, en byggeplass og med uventede tilskuere.

Rachell Hall fra teamet sa til Daily Star:

«Å strippe naken og posere som en gruppe i et tilfeldig felt eller byggeplass er ganske rart, men etter de første bildene begynner du å le og nyte det du gjør.

"Det er åpenbart en risiko forbundet med å ta nakenbilder av noen av disse."

Behovet for ekstra midler er å dekke kostnadene ved at laget reiser rundt i landet for å konkurrere hver uke, kjøper trøyer og betaler utstyr for å trene, noe Rachel forsikrer vil bli «ganske dyrt».

Teamet har også fått 12 forskjellige lokaler fra Leicestershire til å sponse i en måned hver, og tatt bilder som matcher arbeidet sponsoren gjør.

"Vi har snekkere, gårdsbutikker, landbruksbedrifter. Alle som ønsket å støtte oss i prosjektet.

"Noen av jentene var mer sannsynlig å kaste klærne enn andre. Jeg var veldig opptatt av at jeg trodde det ville være morsomt og en god måte å tjene penger på." Rachel forteller det.

Klubben startet fordi de vant en amatørturnering i England. Kvinnene fant ut at de elsket sporten så mye at de ble en del av de engelske tautrekkingsforbundene.

Foto: Melton Mowbray Ladies Tug Of War

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.