Daniel la igjen alle sparepengene sine i en telefonboks: Så gjorde han det utenkelige

20/03/2024 11:00

Emma

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Personen som gikk inn i telefonkiosken etter Daniel fikk seg en hyggelig overraskelse.

En mann som het Daniel, tok en bemerkelsesverdig beslutning for mange år siden.

Han valgte å forlate det materielle livet i det moderne USA og leve uten å bruke en eneste krone. Hans reise uten penger startet i 2000, da han la sparepengene sine i en telefonboks og våget seg ut i ørkenen.

Siden da har han hovedsakelig bodd i huler i Utah, spist mat han fant i naturen eller hentet fra søppelkasser.

Motivasjonen bak Daniels valg var at han var lei av å betale husleie og en følelse av å være en last i det moderne samfunnet.

Han nektet å akseptere offentlig støtte, og ønsket ikke å leve på bekostning av andre. Til tross for dette dømmer han ikke de som velger å motta offentlig støtte:

– Jeg liker ikke utsagnet «Daniel skryter stolt av at han ikke tar penger fra det offentlige», fordi det kan tolkes som at jeg setter meg selv over de som bare mottar penger fra det offentlige. Jeg dømmer ikke de som gjør det. Jeg nevner bare at jeg ikke aksepterer statlig støtte av hensyn til dem som kanskje tror jeg lever av skattepengene deres, sier han i et intervju med Becoming Minimalist.

Daniel gjorde imidlertid ett unntak. Han brukte det offentlige biblioteket til å oppdatere bloggen sin, noe som fikk noen mennesker opp i den røde boksen.

En kvinne skrev i kommentarfeltet på bloggen sin at hun donerte all sin tid på biblioteket til ham, da hun betalte skatt selv, men ikke brukte bibliotekets fasiliteter.

Etter å ha distansert seg fra det moderne Amerika, oppdaget Daniel at han var lykkeligere uten penger.

Han følte seg komfortabel og helt fri. Uansett hvor han var, følte han seg hjemme. Men etter å ha bodd i hulene i hele 16 år, ble Daniel tvunget til å komme tilbake til sivilisasjonen i 2016.

Foreldrene hans hadde blitt eldre, og han følte seg forpliktet til å hjelpe dem, noe som kom til slutten av hans bemerkelsesverdige livsstil.

Du kan se mer om Daniel i videoen nedenfor.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.